READING

FOR SALE – MYYDÄÄN LIITUTAULULIPASTO JA LASE...

FOR SALE – MYYDÄÄN LIITUTAULULIPASTO JA LASEJA

lipasto6

Mitäpä sitä äitiyslomalainen muuta kuin siivoaisi aivan vimmatusti päivästä toiseen. Ihan ihme energiataso käydä kaappeja läpi ja perkata tavaroita kiertoon ja kirpputorille. Kerrankin on kunnolla aikaa! Ajattelin samassa luopua tästä hyvin palvelleesta ja hieman hutiloiden tuunatusta liitutaululipastosta. Ennen kuin laitan Toriin, ajattelin kysäistä, oisko jollakin teistä moiselle tarvetta? Maalausjälki ei tosiaan silmiä hivele, mutta jos et ole turhan tarkka, niin aivan kelpo säilyttimen tästä saa. Lipaston pohjaväri on haalea mintunvihreä ja jokainen laatikko vähän erisävyinen pastelli. Lipaston pituus x leveys on 80×34 cm ja korkeus 75 cm. Hintaa ajattelin pyytää 40 € ja toimitustapana nouto Vantaalta. Valkoinen liitu lähtee kaupanpäällisiksi!

Kirppiskassiin on eksynyt lisäksi mm. 8 kpl moitteettomassa kunnossa olevia Iittalan Aarne-sarjan punaviinilaseja (ollut meillä vesilaseina) – jos kiinnosta, ne saa noudettua meiltä 50 euron könttähintaan. Myyn myös kaksi kappaletta tuotannosta poistuneita Villeroy & Bochin Retro Country -sarjan malvan värisiä viinilaseja yhteishintaan 30 €. Laittakaa kommenttiboksiin varauksia + meiliä perään, jos ostatuttaa!

lipasto4

Just came to ask if someone of you is interested in this small chest of drawers with blackboard lockers? I’ve done some slipshod DIY actions to it with pastel paints so it can’t be compared to new anymore (maybe a new paint needed). The price tag is 40 € and it can be be picked from our home from Vantaa. I’m also selling 8 pc of Iittala Aarne red wine glasses with 50 € and 2 pc of Villeroy & Boch Retro Country wine glasses (mauve color) with 30 €. Leave a comment and send me an e-mail if you are interested in some of these.


 1. Anna

  23 February

  LipaSto kiinnostaisi! 🙂 onko siitä mahdollista saada vielä vaikka pari kuvaa mailiin? Olisin kyllä todnäk ihan ostamassa, jos hakemisella ei kauhea kiire? Asustelen reilun pian tunnin matkan päässä.

  • Kaisa

   23 February

   Moikka! On mahdollista saada, minkälaisia haluaisit? Noutoa toivoisin mieluiten mahdollisimman pian, kun on tosiaan meillä nyt tuossa keskellä käytävää töröttämässä. 🙂 Eli jos vaikka tämän viikon aikana onnistuisi?

 2. Monna

  23 February

  Jonossa lipastolle!! 🙂

 3. Samya

  23 February

  Jono lipastoon

 4. Rinderella

  23 February

  Lipasto kiinnostaa myös! 🙂 jonottelen jos onni potkisi…

 5. Reetta

  24 February

  Oi, olen himoinnut tuota lipastoa jo kauan. Olisi täydellinen 1v. tyttären sormiväreille ym pikkuhärpäkkeelle, etenkin kun aarrekokoelma varmaan kasvaa kasvamistaan. Jonoon siis

 6. Kaisa

  26 February

  Lipasto on myyty ensimmäiselle varaajalle.

 7. Miia

  26 February

  Täällä olisi kiinnostusta laseihin! Punkku-Aarnet on jo kokoelmissa ja lisää kaipailen.

  • Kaisa

   28 February

   Varattu sulle! 🙂 Jatketaan meilissä.

 8. Mari

  1 May

  Hei, mattimyöhäinen kysyy: menivätkö Aarne-lasit?

Your email address will not be published. Required fields are marked *