READING

DIY FINDS FROM MAKER’S MARKET

DIY FINDS FROM MAKER’S MARKET

makersmarket7

Käyn tasaisin väliajoin pläräämässä tuotteita viime vuoden lopulla perustetussa Maker’s Marketissa. Suomen söötistä pikku-Etsystä löytyy jo monta taitavaa myyjää ja aivan ihania itsetehtyjä tuotteita ja kirppistavaraa. Olen laittamassa sivuille myös oman profiilin pystyyn, kunhan saan näperreltyä ensin jotakin myytäväksi kelpaavaa. Viime aikoina kaikki DIY-mehut on puristunut verkkokauppaan, printteihin ja ompeluksiin. Ehkä viimeksimainitusta harrastuksesta voisi vielä poikia jotakin myös Maker’s Marketin puolelle.

Sivuston takana häärii ystäväni “aina-monta-rautaa-tulessa” ja Sort of Pink -blogia kirjoittava Taru. Hänen vilpittömänä ideanaan oli tarjota kiva kohtaamispaikka kädentaitoisille näpertelijöille ja niitä himoitseville ostajille. Itse kuulun ehdottomasti molempiin ryhmiin – tykkään todella paljon kaikesta ähräämisestä, mutta nautin myös suunnattomasti, kun löydän jonkun toisen tekemän aarteen ja voin ostaa sen niin pienellä vaivalla. Alla vielä muutamia kivoja esimerkkejä valikoimasta.

makersmarket1makersmarket2makersmarket4makersmarket6

You can find these lovely DIY items from Finnish Maker’s Market.


 1. Ilonin Anna

  5 February

  Onpa ihanat sivut!! Kiitos vinkistä, multa on päässy jäämään ihan ohi moinen huippukauppa, tykkään tykkään kovasti, tällasta vaan lisää suomeen! 🙂

  • Kaisa

   6 February

   Hei hienoa, että tuli jollekin vielä uutena vinkkinä! Niimpä, tykkään myös kaikista myyjäisistä, joista saa ostettua vastaavia itsetehtyjä juttuja. 🙂

 2. Anna/Kotikolmio

  5 February

  Mä käyn myös ahkerasti ihastelemassa ja hakemassa inspiraatiota. Vielä en oo mitään ostanut, mutta varmasti tulen ostamaan. Ihanan persoonallisia ja loistavia ideoita kohtuuhintaan.

  • Kaisa

   6 February

   Nimenomaan! Mää oon ostanut semmoset virkatut pampulat viirinauhassa. 🙂 TODELLA söpö muksulle, voisi vaikka rattaisiin virittää.

 3. Piia Jalkanen

  6 February

  Kääk, miun sulkapäähinehän se siinä. Huippua. Pitäisi itsekkin nyt aktivoitua ja tehdä sinne jotakin uutta, ja mainostaa sivustoa omillakin sivuilla.

Your email address will not be published. Required fields are marked *