READING

WEEKLY CALENDAR 2015 FROM HAY

WEEKLY CALENDAR 2015 FROM HAY

hay kalenteri 11hay kalenteri 6hay kalenteri 2hay kalenteri 4

Vihdoin löytyi meille mieluinen kalenteri täksi vuodeksi. Viikkotasoinen HAY:n desk planner on juuri sopivan pelkistetty ja kirjoitustilaa riittää mukavasti lähes jokaiselle päivälle – viikonloppu ainoana poikkeuksena, harmillisesti sullottuna yhteen sarakkeeseen. Kalenteri löytyi Helsinkiin vastikään perustetusta pienestä sisustusliikkeestä, jonka valikoimasta löytyi voittopuolisesti HAY:n ja Normann Copenhagenin pientavaraa (vinkatkaa joku vähemmän hatarapäinen sopin nimi kommentteihin?). Planneri oli jo alessa, kuten näyttää olevan myös Finnish Design Shopin puolella. Mitä kalenterilöytöjä te olette tehneet tänä vuonna?

hay kalenteri 10

Finally I found a perfect calendar for our kitchen wall – a weekly desk planner from HAY. Which calendars you have found for 2015?


 1. veera s.

  28 January

  mä askartelin itse wordilla meille hyvän simppelin kalenterin 🙂 kirjoitustilaa ei kyllä ole mutta meillä se onkin vähän enempi sisustuselementti, opiskelijataloudessa kun nuo taskukalenterit on kovemmassa käytössä 🙂

  • Kaisa

   30 January

   No ei huono vaihtoehto sekään! Ja joo, kyllähän tämäkin taitaa vähän elementin puolelle taittua. 😉

 2. Miia

  30 January

  Liikkeen nimi on Viale ja omistajina Pinon ja Armaksen poppoo 🙂

  • Kaisa

   1 February

   Kiitos! Juuri tuo ja nuo! 🙂

 3. Suwadee

  11 February

  Love it but where can I buy it in Canada? Too bad!

Your email address will not be published. Required fields are marked *