READING

PINE CONE WITH SOFT POWDER BACKGROUND

PINE CONE WITH SOFT POWDER BACKGROUND

käpytaulu1

Partasuun lisäksi seinällemme on ilmestynyt toinen uusi juliste: ruotsalaisen Form Us With Love -suunnittelutoimiston Nature 1:1 -sarjan käpy. Kuva on silmääni jokseenkin täydellinen kynänpiirtoineen ja puuterinvärisine taustoineen. Kyseessä on maailman suurin käpylajike, joka on illustroitu reaalikoossa (tästä sarjan nimi). Melkoinen mokkula siis.

löydöt

Samassa nappasin kuvaan muutaman muun viimeaikaisen löydöksen. Tuohireppu ja harmaa peitto kotiutuivat Tori.fi:stä, joskin kaverin myymänä. Marimekon valkoinen purkki tuli vastaan ystävämyyntialessa ja karhukippo Tokyon joulumyyjäisissä. Juuri tähän hetkeen hyödyttömin hankinta on ollut kauniisti kuvitettu sushikirja, jonka antia en pääse testaamaan vielä pieneen toviin. Tarkka nigirisuunnitelma on kuitenkin hyvä laatia jo hyvissä ajoin ennen kahtiajakautumista.

Swedish Form Us With Love design studio has made quite perfect poster – a graphic pine cone with powdery background. It is a part of a Nature 1:1 serie where the world’s largest pine cone is illustrated in it’s real size. I’ve also made some other findings lately: the birchbark backpack and the grey blanket are 2nd hand finds from Tori.fi, the white bowl from Marimekko sale and the ceramic bear from Christmas market organized by student Association TOKYO of Aalto university.


 1. No jopahan on kävyllä kokoa, kaunis taulu! Ja tuohireppu on kyllä upea, en muista noin kaunista tuohireppua nähneeni, yhtäaikaa perinteinen ja moderni 🙂

  • Kaisa

   21 January

   Tuo oli kyllä niin hieno löytö, vielä tuota samaa vaaleaa nahkaa olevat remmit tuolla takana.

 2. Piia/piipadoo

  21 January

  Tuo on sitten kaunis juliste, katselin samaa FDSllä mutta jätin vielä tilaamatta vaikka kovasti kyllä houkuttelee… Tuo vaaleanpunaisen sävy vaikuttaa ihan täydelliseltä! <3

  • Kaisa

   22 January

   Sitä se on. Juuri sopivasti semmoinen nuden puuterinen eikä niinkään vaaleanpunainen.

 3. ilonin Anna

  21 January

  Voi että!! Onpa kerrassaan upeita hankintoja!! En tiedä edes mitä kehuisin eniten 😀 Ihan mieletön tuo reppu ja karhukippo ja käpykin viehättää tänne ruudun taakse oikein huokailuksi saakka!!

  • Kaisa

   22 January

   Kiitosta! 🙂 Olleet kyllä mieluisia löytöjä!

 4. Oih, kaunista 🙂 Aivan upea tuo lipasto myöskin!

  • Kaisa

   24 January

   Kiitos Mirka! 🙂 Lipasto löytyi pari vuotta takaperin kirppikseltä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *