NEW PRINTS IN OUR LIVING ROOM

olohuone printti 2

Joku taisi huomata täällä pienen teknisen katkoksen? Aikaisemmin tilaamani hosting-palvelun kävijämäärät menivät punaisen puolelle, minkä vuoksi blogi siirrettiin kokonaisuudessaan uuteen uljaaseen palveluun ja nyt kaiken pitäisi toimia – jopa kommentoinnin, jonka kanssa oli myös hieman probleemia. Ollutkin jo ihan hullut himot päästä postailemaan!

olohuone printti 1

Katkoksen aikana olohuoneen seinälle on ilmestynyt uusia kuvia. Meillä ollaan aivan ihastuksissaan parrakkaasta miehestä, joka näyttää seinällä paremmalta kuin osattiin odottaa. Kyseessä on tanskalaisen Paper Collectiven Bearded Man, jota on valmistettu 300 kappaleen rajoitettu erä. Hankin kuvan ukolle samanhenkisen, joskin huomattavasti hempeämmän käpykaverin. Siitäkin on tarkotuis tuota pikaa postailla kuvia (Instassa juliste vilahtikin jo kerran).

olohuone printti 3

Miehen viereen päässyt juliste on nimeltään Gratitude ja se löytyy puolestaan joulun alla avaamani verkkokaupan puolelta. Printti kuuluu kolmen kuvan sarjaan, joihin jokaiseen on kirjattu taolaisen filosofi Lao Tzun hajatelmia. Neljäntenä kuvana kollaasissa näkyy Space Stairways -sarjan uusi toivottu harmaan sävy.

INFINITY: To the mind that is still, the whole world surrenders.
SIMPLICITY: Simplicity / Patience / Compassion – these three are your greatest treasures.
GRATITUDE: When you realize there’s nothing lacking, the whole world belongs to you.

julisteet koottu kaunis decoration no home without you

This emphatic black bearded man stares out of our living room window. It is from Paper Collective collection and there’s only limited edition of 300 pieces of it available. The other poster is from my newly opened web store Kaunis Decoration and it is called Gratitude. It’s a part of a serie of three pictures with the quotes of Daoist philosopher Lao Tzu. The fourth poster in the collage is a new gray version of the serie Space Stairways.


 1. TiinaE

  21 January

  Ihana koti sinulla. Hienoja printtejä. Saanko tiedustella mistä tuo kaunis karhu taulu on peräisin? Keräilen karhu tauluja ja tuo olis ihana lisä.

  • Kaisa

   21 January

   Kiitos. <3 Karhu on oma vesivärityö, josta olen itse asiassa aikoinani printinkin tehnyt (ei tosin verkkokaupassa tällä hetkellä). Laita spostia nohomewithoutyou@hotmail.com, mikäli kiinnostaisi sellainen saada. 🙂

 2. Aster

  10 February

  Hello! I have been devouring your posts and really admire your aesthetic; you have great taste. One thing I am totally obsessed about is your 1950s TV unit. The shape is beautiful! I cannot find anything like it anywhere. Do you know who made the cabinet? I would love to know as I can’t find anything with a similar profile.

  • Kaisa

   10 February

   Hi Aster and thanks for the kind words. <3 I'm sorry to say I have no idea about the producer or designer of that piece - it is a find from Helsinki 2nd hand store a few years ago. Hope something similar pops up to you soon!

 3. Johanna

  6 August

  Hei Kaisa, mistä olet löytänyt tuon tv:n vieressä roikkuvan valosarjan?

  • Kaisa

   10 August

   Moikka! Tuo taitaa olla Granitista, ellen aivan väärin muistele.

Your email address will not be published. Required fields are marked *