STAMPED CHRISTMAS COOKIES

piparkakutpiparkakut1Kokeilin ensimmäistä kertaa noin vuoden päivät laatikossa lojunutta leivontaleimasinta piparitaikinaan ja hyvin toimi! Leimasin löytyi muistaakseni Tigerista, mutta samaisia on tullut vastaan sen jälkeen muuallakkin. Näistä olisi saanut muuten hienoja pakettikortteja itsetehtyihin lahjoihin, kun olisi tajunnut vielä rei’ittää yläreunat.

Snug.studio-arvonta on päättynyt ja arpakone valitsi voittajiksi 1) värikkäät kartonkipallot: AnnaM 2) kortit: hheidi ja 3) puukoristeet: JOHANNAL. Onnea voittajille! Lähetän teille sähköpostilla postitusosoitetiedustelun.

I used a baking stamp for the first time with gingerbreads and it worked just fine! Snug.studio giveaway closed yesterday and the lucky winners are 1) colorful pendants: AnnaM 2) postcard: hheidi and 3) plywood pendants: JOHANNAL. Congrats!


 1. Annn

  20 December

  Kiva blogi, ja hienoja kuvia! Otatko millä kameralla kuvat? Käsitteletkö kuvia jollain ohjelmalla? Sivutkin ovat tosi selkeät:) Perustit/ suunnittelit omat sivut itse? oliko hankla homma?:)

  • Kaisa

   21 December

   Kiitos! 🙂 Kamera on Canonin 70D ja käsittelen kuvia Photoshopissa. Sivut suunnittelin ja perustin itse. Homma oli työläs, mutta niin mukava, että ei haitannut. 🙂

 2. Nina

  22 December

  Voi että, kuinka hauskoja! Pitää etsiä samanlaisia leimoja jostain! 🙂

  Hyvää joulua sinne!

  • Kaisa

   23 December

   On ja helppoja tehdä! 🙂 Samoin sinne! <3

Your email address will not be published. Required fields are marked *