L04_02_SNUG_XMASBALLS_01 (1)L04_02_SNUG_XMASBALLS_03Sain tänä jouluna yhteydenoton Saksasta jouluiseen yhteistyöhön liittyen. Kyseessä oli kahden naisen perustama SNUG.STUDIO, jonka tuotteet ja yrityksen tunnelma muutenkin tuntuivat heti kotoisalta. Tyyli on skandinavisen graafinen ja osa tuotteista näprätään itse kotona valmiiksi. Suits me!

Muutaman sähköpostin vaihdon jälkeen sovimme kahdesta arvonnasta, johon saisin valita palkinnot lukijoilleni. Yksi mustavalkoinen kalenteri löysi jo uuden omistajansa Instagramin puolella ja toisen arvonnan on määrä alkaa tänään. Toivottavasti tykkäätte poiminnoistani – palkintoja on kaikkiaan kolme: 1) askarreltavat värilliset kartonkipallot (vaativat leikkaaliimaa-operaation) 2) kultakolmioinen kolmen kortin setti ja 3) vaneriset koottavat joulukoristeet.

Osallistut arvontaan kommentoimalla, minkä näistä mieluiten kotiuttaisit. Aikaa vastailuun on 18.12. kello 24 saakka. Ja huomhuom! Kommentin jättämisen jälkeen eteesi ponnahtaa tylsä error-ikkuna (joku selittämätön bugi) > kommentit tulevat tästä huolimatta läpi ja ilmestyvät postauksen alle hyväksynnän jälkeen.

L05_03_SNUG_GOLDENRATIO_02L04_03_SNUG_TRIO_07I got recently contacted by a German company called SNUG.STUDIO which was founded by two women whose products and company atmosphere I immediately liked a lot. Their style is DIY spirited, modern and Scandinavian. Suits me!

After a few e-mails we agreed on two giveaways with the prizes of my own choice. One black and white calendar already found a new owner on Instagram and now it is time for an another giveaway! Hope you like the items I picked – there are three choices : 1) a DIY set of six colorful pendants 2) a set of three postcards and 3) a set of three plywood pendants.

You can participate by commenting which of these three prizes you would like to win. And please don’t mind about the error page that pops up after leaving a comment. Your words will get through after approval! This international giveaway is open until 18.12. up to 24pm.

(Yhteistyö)

64 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *