joulutaulu3joulutaulu7joulutaulu9Osa joulupapereista on kyllä nykyisin niin kauniita, että niihin hädin tuskin raskii pakata lahjoja. Kärkipaikkaa pitelee tällä hetkellä kuvan käpykääre, josta leikkasin siivun kehyksiin olohuoneen seinälle. Rulla löytyi viitosella Helsingin keskustaan pystytetystä X-mas Garage pop-upista.

Pienempi graafinen taulu on osa uutta suunnittelemaani kolmen julisteen sarjaa, jonka aion piakkoin esitellä täällä kokonaisuudessaan. Suunnitteilla on myös vihdoin ihan virallinen ostoskanava näille tuotoksille.

joulutaulu5Muita joulujuttuja on käynnissä Instagramin puolella: #kastehelmikoristelu-tägitettyjä kuvia on jo 28, aivan mahtavia näpertelyjä olette tehneet! Tänään on lisäksi ihan juuri kohta käynnistymässä SNUG.STUDIOn kanssa yhteistyössä toteuttamani vuoden 2015 kalenteriarvonta. Sain valita tuotteen itse heidän valikoimastaan, toivottavasti osui myös teidän makuunne. Tämä löytyy siis nimimerkin @kaisapalomaki takaa ja osallistua voi kommentoimalla.

joulutaulu6I found this cone christmas paper from Helsinki X-mas Garage pop-up store with five euros and used a slice of it as an art print. Wrapping papers are so beautiful nowadays – they’re almost too cute to use. The smaller graphic print is my own design and a part of a three print series that I’m about to introduce here little later. I’ve finally managed to create a webstore for these and will open it soon.

I will open an international 2015 calendar giveaway on Instagram today, organized together with SNUG.STUDIO. I picked up the item by myself, hope you like that too! You can find me with @kaisapalomaki and participate easily just by leaving a comment.

6 Comments

  • Heh, ostin samasta paikasta saman paperin ja laitoin sen kehyksiin makkariin 🙂 Tosin valkoisissa kehyksissä se on paljon pliisumpi. Kaapit tursuilee lahjapapereita, joita ei raaskii käyttää. Aika viisasta.

    • Mahtavaa! :)) Tuo olikin kyllä niin nättiä, että heti tuli mieleen käyttää sitä johonki muuhunkin, kuin paketointiin. Ja kyllä tuo on ihan älyttömän viisasta, niitä voi aina ohimennen ihastella. 🙂

  • Onpa hieno! Mistä olet hankkinut nuo mustat kehykset? Onko sattumalta vinkkiä/ideaa missä kannattaisi kehystää olemassaolevia julisteita? Etenkin kun eivät ole standardi-kokoa.. 🙂

    • Kiitos! Ne ovat ihan Ikean valikoimasta. Hmm, kehystämöistä ei muuten ole lainkaan kokemusta, eli tähän ei ole heittää vinkkiä. Olen pysyttäytynyt itse näissä stadardikoissa. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *