HIDING MATCH BOXES

tulitikkulaatikko7tulitikkulaatikkotulitikkulaatikko6Tulitikkuihin on liittynyt meillä aina ihme dilemma: joko ne lojuvat esillä pöydällä tai ovat toistuvasti hukassa. Käytännön syistä saavat siis lojua silmän tavoitettavissa, mutta tästä edespäin vähän nätimässä rasiassa. Tyhjiä askeja löytyi sinellistä ja ruudullinen paperi on Granitin valikoimaa.

tulitikkulaatikko2Match boxes can finally be within arm’s reach when needed because of their new checkered case.


 1. JohannaL

  13 December

  Kylläpä tuli tyylikäs!

 2. jaana

  13 December

  Tykkään!!

 3. Laura - Tee Hetki

  14 December

  Vallan hyvältä näyttää nyt kyllä! Meillä on aivan sama dilemma nimittäin, yritän aina piilotella niitä rumia askeja pois näkyvistä, mutta sitten kun niitä tarvitaan, ei niitä tahdokaan löytyä! Kyllä tuollaisen rasian mieluummin pitäisi vaikka pöydällä esillä.

  • Kaisa

   16 December

   Lohduttavaa kuulla, että joku muukin jakaa tämän saman. 😀

Your email address will not be published. Required fields are marked *