paketit1paketit6paketit2Tässä viikonlopulta muutama paketointi-idea, joita kovasti toivottiin arvontapostauksen kommenteissa. Ajatuksena oli sanoa lahjan saajalle jotakin sopivaa ja kaunista pienellä kortilla. Tein näistä samassa yhteydessä teille pikkujoululahjaksi ilmaisen printattavan korttipohjan, jota voi hyödyntää kolmessa eri käyttötarkoituksessa: 1) pakettikortteina, 2) servettirenkaina ja 3) joulupöydän plaseerauksessa.

Kortit on ladattavissa ilmaiseksi (suomeksi ja englanniksi) verkkokaupan puolella osoitteessa KAUNISDECORATION.COM.

paketit5paketit3paketit4Here’s a few Christmas present wrapping ideas + free printable cards for you. These can be used as 1) mini cards, 2) table cards or 3) napkin rings. You find this item from my store KAUNISDECORATION.COM and it can be loaded either in Finnish or English.

freeprintable_kaunisdecoration

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *