versodesign2versodesignOlin eilen kotimaisen Verso Designin tehtaanmyymälällä askartelemassa joulukoristeista heidän jämämateriaaleistaan. Keräsin ensin ahneesti koriini pieniä sööttejä huopapalasia, mutta kun näin kuvan ohutta päreviilua, en saanut enää sormiani irti siitä. Lopputulemana kotiin lähti varovaisesti pyöriteltyjä pärekiekuroita (materiaali oli todella ohutta!) ja kaksi kolmioista tehtyä koristusta.

versodesign4versodesign1versodesign5Verso Design on tunnetuin heidän huopaisista tuotteistaan, mutta kyllä tämä silmäpari kiinnittyi eilen puusta valmistettuihin koreihin ja säilytyslokeroihin. Olen pongaillut näitä jo aikaisemmin ainakin Iittalan ja Artekin myymälöissä – en tosin tiennyt, että brändin takana on pieni siskosten ja heidän äitinsä pyörittämä perheyritys.

Sitten arvontaan: Kerro kommenttilootassa, minkälaisia jouluaiheisia (tai miksei muitakin) postauksia mieluiten näkisit täällä tässä kuussa? Palkintona voit voittaa 50 € lahjakortin Verso Designin verkkokauppaan. Ja huomhuom! Kommentin jättämisen jälkeen eteesi ponnahtaa tylsä error-ikkuna (joku selittämätön bugi) > kommentit tulevat tästä huolimatta läpi ja ilmestyvät postauksen alle hyväksynnän jälkeen. Arvonta on käynnissä 11.12. kello 18 saakka. Voittaja ilmoitetaan pikaisesti tämän jälkeen postauksen yhteydessä.

versodesign6I spent yesterday evening crafting in the factory outlet of Finnish brand called Verso Design. As a result, I made these wood veneer rings and some triangle decorations. You can participate to a 50 € Verso Design gift card giveaway by commenting what you would like to see me posting this month. And please don’t mind about the error page that pops up after leaving a comment. Your words will get through after approval! The giveaway is open until 11.12. up to 18pm. Unfortunately the gift card can only be used in Finland.

(Yhteistyö)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. RANDOM.ORG-generaattori arpoi numeron 2, eli onnea Saija! Saat tuotapikaa 50 € arvoisen lahjakorttikoodin sähköpostiisi.

67 kommenttia

 • Ehdottomasti juurikin tälläisiä joulunäpertelyjä! Tänään minullakin suunnitelmissa tehdä kastehelmikoristelulla vähän joulukoristeita. Täältä saa aina niin paljon inspiraatiota.

 • Sinulla on aina niin kivoja ideoita, että aivan samanlaisia toivon jatkossakin- edullisia ja inspiroivia sellaisia! 🙂

 • Oi noita koreja miä hiplaan joka kerran Stockmannilla. Niin kauniita! Mitä postaustoiveisiin tulee, siinä yhdyn edellisiin kommentteihin: diy-jutut, paketointi-ideat ym. piperrysaiheinen on aina tervetullutta. Niin, ja vauvavarustelu on itselle mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe myös. Vaikka se varustelu onkin täällä päässä jo aikalailla suoritettu. 🙂 Kolme päivää enää la:aan, joten syytäkin! 😀

 • Minä toivoisin lahjaideoita, joko itsetehtynä tai muuten. Sekä toki lisää joulukoristelujuttuja myöskin. 🙂

 • Onpa upeita nuo tekemäsi koristeet! Hyvin perinteisiä ja samalla kuitenkin simppelin moderneja. Haluaisin kovasti nähdä joulukortteja, kattauksia ja lahjapaketteja blogissasi tässä kuussa. 🙂 Mukana arvonnassa!

 • Näpertelypostaukset on aina kivoja. Olisi myös hauska saada paketointivinkkejä. Teen joka vuosi erilaiset paketit, mutta nyt on ideat lopussa.

 • Paketointi-ideoita toivoisin minäkin – en välitä muusta paketointipaperista kuin voimapaperista, mutta paketteja olis kiva koristella jotenkin, eikä oma mielikuvitus riitä.

 • No näitä askarteluvinkkejä, helppoja käsityöideoita, kaikkea pientä millä saa piristettyä kotia tai kaveria. Sä oot näissä hyvä. 🙂

 • Ehdottomasti kauniita joulukattauksia ja lisää itsetehtyjä kuusenkoristeita 🙂 Miksei itsetehtyjä joululahjojakin.

 • IIdeoita paketointiin, kierrätettäviä/kierrätettyjä paketointimateriaaleja. Tavallinenhan lahjapaperi ei käy edes paperinkeräykseen ja pelkkä sanomalehtipaperi on vähän tylsä.

 • Tykkään kaikista sun diy-postauksista, vaikka itse oonkin tosi huono saamaan mitään aikaan (nyt tosin ajattelin inspiroitua sun kultaisesta viirinauhasta). Ainakin voin haaveilla, että toteuttaisin jotain samantapaista! 😀

  Lisäksi paketointivinkit näin joulun alla on aina kivoja.

 • Rakastan nähdä näitä perus jutuista poikkeavia joulukoristeita! Eli näitä lisäälisää! En oo itse niin jouluinen ihminen, tai aattelin etten ole, mutta oon oppinut sun blogin myötä, että joulun ei tarvi olla punaista ja vihreää enkeleitä tonttuja ja pukkeja. Joten kiitos!

 • Sisustuspostaukset ovat aina kivoja, mutta olisi kiva saada vielä lisää vinkkejä kirpputoreista ja kaupoista, mistä löytäisi näitä ihastuttavia tavaroita mitä tiellä on kotonanne! Ja juurikin esimerkiksi kirpparilöytöjen tuunausideoita ja jotain seinälle laitettavia sisustusjuttuja. 🙂

 • Jos meinaat antaa joululahjaksi jotain itsetehtyä niin sellaisesta olisi kiva nähdä postaus 🙂 (Ellei sitten ihan hyshys-juttuja ole näin joulun alla!) Joulufiilistely on jees, etenkin kun oma joulumieli on vielä vähän hukassa…

 • Toivoisin joululahjojen paketointivinkkejä. Jotain uutta, tyylikästä ja samalla mahdollisesti myös hieman leikkisää 🙂 Myös kaikki mihin voi liittää sanan diy, kiinnostavat 😀

 • Poropeukaloille sopivia DIY-juttuja, jotain helppoja – esim. kangaspainantajuttuja? Ja siitä tulikin mieleen, että mistäköhän se ihana muutamassa kuvassa vilahtanut kettutyyny sohvalla on?

 • DIY-jutut blogissasi on aivan omaa luokkaansa, niitä katselee aina mielellään vaikka omat tekemiset jäävätkin aika vähäisiksi.
  Kuten moni onkin jo maininnut, paketointivinkkejä ottaisin mielelläni vastaan! Lisäksi kiinnostelisi nähdä
  minkälaisia koristeluja keksit pipareille, itsellä kun siinä vaiheessa yleensä loppuu ideat kun pitäisi alkaa koristelemaan.

 • Kaikki vinkit itsetehtyihin joululahjoihin ovat ihania luettavia! Löysin blogisi vastikää instragrammin kautta ja voin kyllä sanoa olevani rakastunut, todella laadukkaan oloisia postauksia! Jatka samaan malliin 🙂

 • Löysin tänne sun blogiin vasta äskettäin ja tää on kyllä mielettömän upea ja inspiroiva. ite tykkään eniten näistä diy jutuista:)

 • Toivoisin lisää ideoita itse tehtyihin joulukoristeisiin ja -lahjoihin! Olet todella kekseliäs ja taitava, itse aioin kokeilla kuusenkoristeiden tekemistä savesta =)

 • Sulla on ihania DIY-ideoita, samanlaisia jatkossakin 🙂
  Kastehelmikuvioidut kuusenkoristeet oli aivan ihania!
  Ja paljon vinkkejä olen saanut neuleistasikin.

 • Ihana arvonta täälläkin 🙂
  Mä olisin myös kiinnostunut etenkin helpoista askartelujutuista näin joulukuussa 🙂

 • DIY- joulukoristeet. Kiva pieni ja yksinkertainen (ja nopea) jouluaskartelu on mukavaa. Itsekin tein FIMO massasta joulukoristeita vähän samaan tapaan kuin sinä valkoisesta savesta. Kauniita tuli.

 • Ehdottomasti nämä jouluiset askartelut ja koristeet kiinnostavat! Lahjapakettikoristelut ovat myös aina ihania aaton lähestyessä. Ja vaikkapa vinkit joulupöydän kauniiseen kattamiseen! :–)

 • Täällä toivottaisiin myös joululahjavinkkejä. Varsinkin sellaisia pieniä DIY-juttuja, jotka sopisivat ihmisille, joiden mausta ei aina ole niin varma. Ja myös niille, jotka eivät oikeastaan tarvitse mitään eivätkä käytä villasukkia. Villasukattomat ihmiset tuottavat nykyään kaikista eniten päänvaivaa! 😀

 • Täydellisen ihastunut Verson tuotteisiin! Toivoisin postauksena lisää itsetehtyjä/hyödyllisiä tuliaisvinkkejä näin joulun alla.

 • Kaikenlaiset DIY-jutut kiinnostaa. Olen nopea innostuja, mutta into ei riitä kovin pitkäjännitteisiin näperteilyihin. Joten sellaisia kivoja, nopeasti toteutettavia lahja- ja koristeideoita yritän bongailla netistä.

 • Nuo korit ovat nii ihania!
  Toivoisin diy- ja sisustusjuttuja. Pienet joululahjavinkit olisivat myös aika kivoja:)

 • Toivoisin paljon DIY-postauksia, itse väkertäminen on niin ihanaa varsinkin näin joulun aikaan! 🙂 Ja sisustusjutut on tietysti myös kivoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *