READING

BLACK & WHITE GIFT FOR OUR NEW NEIGHBOR

BLACK & WHITE GIFT FOR OUR NEW NEIGHBOR

Tämmöinen haukotteleva nöpönyytti tupsahti vastikään meidän vierusnaapuriin. Kaivelin ensitapaamiseemme lahjakaapista mustavalkoisen paidan, jonka otaksuin sopivan myös äidin makuun. Poitsulle olisi riittänyt pelkkä sellofaanipussi, joka päästi selvästi mielenkiintoisempaa ääntä kuin paketin sisältö. No, molemmille siis jotakin.

Onko muilla käytössä vastaavanlaista lahjakaappia? Semmoista, mihin hillotaan kauniita asioita uusien vauvojen, synttäreiden, tupareiden ja muiden kinkereiden varalle? Olen todennut oikein toimivaksi konseptiksi. Usein lahjan hankinta jää viime tippaan ja toisinaan voi huokaista helpotuksesta, kun lahjakomeron syövereistä löytyy jokin juuri vastaanottajan näköinen paketti – kuten tässäkin tapauksessa.

This cute little boy is my new neighbor. I gave him this black & white shirt on our first date.


 1. Nipsu

  4 November

  Mulla on lahjakaappi! Ollut jo monia vuosia 🙂
  Siellä on mm. lakanoita muksuille (joskus ne ovat ihan törkeässä alessa!), keittiöpyyhkeitä, pieniä vaatteita / sukkia. Pyyhkeitä, pari Pentikin posliinikippoo… YM. Joskus vain on pakko ostaa kun halvalla saa!
  Vuosi sitten inventoin mun lahjakaapin, vanhimmat laitoin kiertoon Hopen joululahjakeräykseen ja tulikin varmaan 15 pakettia!
  Suosittelen lahjakaappia kaikille!

 2. Heidi

  4 November

  Multa ainakin löytyy tuollainen lahjajemma. On kyllä ihanaa, kun voi vain ottaa lahjan paketoitvaksi eikä tarvitse lähteä kauppoja kiertelemään. Toimii myös joulua ajatellen, omille tulee hankittua lahjoja pitkin vuotta ja hyödynnettyä alet ym.

 3. Sanna/Kotisaari

  4 November

  Ei löydy, mutta olisi kieltämättä usein helpotus, jos löytyisi. Suloinen paita ja vielä suloisempi lahjan saaja!

 4. Retromoderni

  4 November

  Lahjajemma löytynee!

 5. Birgit mäkinen

  4 November

  Samoin.. Joskus sitä verottaa huisin kiltit omat lapset :))

 6. tunne tilat

  4 November

  Meillä oli ennen lahjajemma erityisesti lasten kaverisynttäreitä ajatellen. Toimi erittäin hyvin. Erityisen nautinnollista oli napata paketti jemmasta aina niissä salamalähdöissä, kun lapsi kuuli joltain kaveriltaan, että synttärit alkaa än yy tee nyt. Kutsukortit unohtuivat jatkuvasti repun pohjalle.

  Nyt lapset ovat jo niin isoja, ettei oikein uskalla ostella ennakkoon. Saattais olla niin last season -juttuja tarjolla, että lapset häpeisivät silmät päästään 🙂

 7. Nelly

  4 November

  Tuo olisi kyllä hyvä! Tai no, on pieni lahjajemma. Ostanut esim. lastenkirjoja, joita voin sitten antaa omalle ipanalle, kun tuosta hiukan kasvaa (nyt vielä syödään kirjat). 🙂 Mutta korttijemma löytyy! Kivoja kortteja kun ei aina ehdi/jaksa askarrella itse, niin helpottaa kummasti kun on valmiina. Saa vähän pikasuklaalevyynkin jotain ekstraa. 😉 Tosin tällä hetkellä jemma on liian hyvässä piilossa..

 8. Maria Sulonen

  4 November

  Mulla on kans lahjajemma. Tosin tuo kaipaisi päivitystä.. Ja jonkun paremman paikan. Mutta on kyllä kätevä! Muutamat synttärilahjat on sieltä kaiveltu jo tälle syksyä.

 9. Löytyy arkullinen sukkia, tummpuja, huiveja ja muita neuleita 🙂 Siltä on useasti löytynyt kun tarve on ollu 🙂 Mutta voisihan sinne muutakin lahjaksi sopivaa jemmata 🙂

 10. Ei ole lahjakaappia täällä, mutta aivan loistava idea! Pelastaisi monet tuskan hetket, jota minun kohdalla tuntuu sattuvan ihan liian usein… Pitääpä siis ehkä alkaa perustaa sellaista 🙂

 11. Saija

  4 November

  Nerokasta, Kaisa! Mä jätän aina lahjojen hankinnan viime tinkaan ja tuskastun lahjaostoksilla. Turvaudun lähes aina kukkiin ja skumppaan. Mähän siis tarvitsen lahjakaapin!

 12. Oi! Upeat sivut, taattua laatua a’la Kaisa. Iso peukku.

  Lahjakaappi, missä tynnyrissä mä oikein olen asunut? Toihan on hitokseen huikee idis!

  Tassulle pusuja. <3

 13. Nina

  9 November

  This is so sweet of you. Now the baby has something very stylish to wear each day – honestly if I could have this very pretty piece of fashion in my size I would be happiest person on the planet. 😉

  Love, Nina
  http://ninaitwanina.blogspot.co.at/

 14. Silke

  9 November

  That shirt is so cute! Congratulations with the new site. It looks very pretty!

 15. Moikka Kaisa! Tosi upealle näyttää sun blogi uudessa osoitteessa. Hienoa työtä!

  Minulla oli ennen vauvalahjajemma, mutta jossain vaiheessa se tyhjeni enkä saanut täydennettyä sitä enää. Toisinaan minulla on lapsille sopivia lahjoja jemmassa, sillä muksujen kaverisynttäreitä on harva se viikko ja niitä lahjoja ei tosiaankaan muista aina ostaa ajoissa. Täytyisi käydä taas täydentämässä varastoa, vihkoja, sarjakuvia, pinnejä ja tilpehööriä, jota voi kiikuttaa pienille ystäville! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *