READING

TIME FOR CHRISTMAS POSTS? – BLOGIN TILASTOJE...

TIME FOR CHRISTMAS POSTS? – BLOGIN TILASTOJEN IHMETTELYÄ

Näissä kuvissa ei vielä näkynyt mitään jouluista – muuta kuin korkeintaan syksyinen tunnelma. Selasin eilen blogin tilastoja ja huomasin Pinterestistä tulleen liikennettä vanhoihin joulupostauksiin. Myös neulomisohjeiden pariin on eksytty selvästi aikaisempia kuukausia enemmän. Hmmmm, tarkoittaako tämä sitä, että tässähän voisi pikku hiljaa käynnistellä jouluvaihdetta silmään? Olen pongannut ensimmäiset glögikuvatkin Instagramin puolelta! Joulu on kyllä lempijuttuni ehkä kaikesta.

I’ve noticed some traffic from Pinterest to my old Christmas posts. Also my knitting tutorials have attracted more traffic than in previous months. Hmm, is this a sign that I could start preparing some X-mas related posts? It is my favorite holiday of all!


 1. NAKU

  15 October

  Mä niin taistelen itseni kanssa, etten viritä vielä jouluvaloja. Mieletön hinku jo olisi. Joulukalenterit olen jo ostanut 🙂

  • Kaisa Palomäki

   15 October

   🙂 Mulla on semmoset pienet tuikkuvalot ollu ympäri vuoden tuomassa sisustukseen tunnelmaa. 😀 Ja mmmitääh! Joulukalenterit! Joko niitä myydään!

 2. Marru

  15 October

  Eiii vielä joulua. Oon kyllä huomannut että pinterestissä on jouluiset kuvat tulleet enemmän esille. Ja kyllä joissakin blogeissakin joulu on jo vilahtanut.
  Ihanaa aikaa joulu on, mutta itse yritän välttää liian aikaisin siitä puhumisen 🙂

  • Kaisa Palomäki

   15 October

   Hehe, aika moni on varmaan tuota mieltä. Mää alotan monesti fiilistelyn aika ajoissa, mutta joulun jälkeen tulee nopea stoppi ja tekee mieli ottaa kaikki koristelut pois. 🙂

 3. Retromoderni

  15 October

  Ennen ei joulu kiinnostanut sen kummemmin, kun jouduin töissä joulun kanssa tekemisiin jo heinäkuussa. Nyt on eri tilanne ja ajattelin kohta viritellä jotakin, kynttilät palavat joka ilta, sekä sisällä että ulkona. Ensimmäiset joululahjat ostin eilen.

  • Kaisa Palomäki

   15 October

   Ooo ulkotulet. <3 Niistä vasta ihana tunnelma tulee. Ja tuo on muuten järkevää, jos siis tulee jotakin huippua jonkun ihmisen näköstä lahjaa vastaan jo tässä vaiheessa. Vähentää joulunaluksen stressiä.

 4. ibb

  15 October

  I am afraid that things are moving that way 😉

 5. Nalle

  15 October

  Tilasin juuri joulukynttelikön ikkunalle, kun viime jouluna jäin ilman.

  • Kaisa Palomäki

   15 October

   Oliko joku spesiaalihieno, kun on loppunut kesken?

  • Nalle

   15 October

   Semmonen Konstmiden pompulakynttelikkö. Meidän kerrostalossa on kynttelikköperinne. Kadun puolen ikkunoissa ne on melkein kaikilla.

  • Kaisa Palomäki

   16 October

   Tuommoset talot on muuten sitten hienon näkösiä! Ja hyvä, että sait tänä vuonna omasi!

 6. Täällä jouluhullu hei!! 🙂 Ekat kausivalot viritelty olohuoneen risuun. Eka glögilitra jo juotu myös (tosin se oli pakko ostaa erästä projektia varten ja eihän sitä nyt roskiin enää heitetty…;) Joulu on kyllä ihmisen parasta aikaa, sanon minä!

  PS: Olipa muuten kiva pikaisesti höpötellä Kaapelitehtaan kirpparilla – olin siellä OKV:n Miian ja White&Freshin Irinan kanssa myymässä sun pöytää vastapäätä.

  • Kaisa Palomäki

   15 October

   Täällä toinen hei vaan hei! Tai ainakin hullu fiilistelijä, en oo yleensä ihan hirveesti koristeihin lämmenny. 🙂 Paitsi valoihin, rakastan tunnelmavaloja ja kynttilöitä. Ja glögiä! Eli samaa mieltä, joulu on mahtavaa aikaa! Ai heii, kiva kun tulit moikkaamaan tänne! 🙂 Niin oli!

 7. Elppi.

  15 October

  Löysin tämän blogisi vasta ja täytyy myöntää että rakastuin heti täysin! Tää on parasta ikinä! 🙂 <3

  Ja ehdottomasti jouluvaihdetta silmään, täällä huutelee kanssa jouluhullu!

  • Kaisa Palomäki

   16 October

   Ooh. Ihana kommentti. Tulin niin iloiseksi, että piti näyttää tämä kotona puoliskollekin, kiitos <3.

 8. Kaisa J

  15 October

  Joulu alkaa pikkuhiljaa hiipiä mieleen, mutta koristeet ja valot alkavat vallata kotia vasta marraskuussa. Ekat glögit voisi kuitenkin jo kohta ostaa (jostain syystä puoliso saa tästä jo aina kohtauksen, että “taasko alat hössöttää sitä joulua jo näin aikaisin”… No en hössötä, mutta ajattelin tämän glögin juoda ihan rauhassa 😀 ) Lahjojen kanssa yritän olla tällä kertaa paremmin ajoissa kuin viime vuonna 🙂

  • Kaisa Palomäki

   16 October

   Ehdottoman hyvä vastaus! Tyylikkäällä glögin ryystöllä ei ole mitään tekemistä hösöttämisen kanssa. :–D

 9. norsis

  15 October

  Mä oon jo aloittanut joulufiilistelyn (siis henkisellä tasolla, mitään valoja ja koristeita en kyllä liian aikaisin paikoilleen laita) ja pakko myöntää että olen selannut lemppariblogien aiempia joulunaikaisia merkintöjä läpi koska joululehdet eivät ole vielä rantautuneet kauppoihin. Ja jos aikoo itse tehtyjä lahjoja antaa niin pakkohan niitä on jo viimeistään tässä vaiheessa ruveta miettiin tai muuten tulee kiire 🙂 Ekat joululahjat on hommattu ja kovasti jo mietinnässä että millainen joulukalenteri hommata lapselle, parhaat kun loppuu heti ja marraskuun lopussa ei ole jäljellä enää kuin ne kaikista kämäsimmät, jos niitäkään.

  Jee, joulu!

  • Kaisa Palomäki

   16 October

   Sinäkö se ootki ollu. 😀 Tuo joulukalenterihomma on kyllä jännä! Just tuota Nakun ekaa kommenttia päivittelin, että joko niitä on muka kaupoissa?? Tämä auennee mulle sitten, kun on jälkipolvea talossa. 😀

  • norsis

   16 October

   Mä olen monesti aikuisiällä halunnut itselleni jonkun överin ja kalliin suklaakalenterin kun lapsena ei koskaan saanut (jos niitä övereitä edes oli silloin, tuskin oli) ja kun oon mennyt marraskuun lopussa sitten viimein sitä ostaan, ei niitä enää olekaan. Joku vuosi oli jossain hirveä huuto kun legokalenterit olivat loppuneet jo lokakuussa jne. Ei tässä auta liian pitkään harkita 😀 😀

 10. piipadoo

  16 October

  Mulla on pyörinyt muutama kuusenkoristeajatus (sovitaan, että se on yhdyssana 😉 ) jo pitkään mielessä ja olen joutunut pidättelemään tekemistä, mutta ehkä pikkuhiljaa voisi aloitella… 😀

  -piia

  • Kaisa Palomäki

   27 October

   Hei mää kävin kattomassa teijän hienon hienot koristeet! :))) Ei kannata pidätellä!

 11. Kohtuullisen uusi lukija kommentoi muistaakseen ensimmäistä kertaa… Ja ei ehkä vielä ole joulun aika, mutta tunnustan että meillä roikkuu niitä pallovaloja ympäri vuoden kotona. Ne on mun mielestä liian nätit kaapissa pidettäväksi… Ihana ja inspiroiva blogi sinulla!

  • Kaisa Palomäki

   27 October

   Kiitos Susanna ja niin mukavaa, kun kommentoit! Joo sama täällä, pikkuruiset tuikkuvalot on olleet ympäri vuoden olohuonetta koristamassa… 😀

 12. MInä pikku hiljaa käynnistelen, pienimuotoisesti vain 🙂

  • Kaisa Palomäki

   27 October

   Pikkiriikkisesti, jos ihan vähäsen. 😀 Sama logiikka täällä.

Your email address will not be published. Required fields are marked *