Kuvassa yksi rakkaimmista kirpputorilöydöistäni menneiden vuosien ajalta: kaunis vanha valaisin, josta sai aivan käyvän pelin makuuhuoneen kattoon pienellä johtotuunauksella.

Ja tässä puolestaan muutamia löytöjä, jotka tyydyin vain kuvaamaan ja vinkkaamaan aikoinaan blogissa teille. On hirveän normaalia, että postauksien sisällöt vaihtelevat vuosien varrella muun elämän mukana, painotukset elävät kunkin ajanjakson tilanteiden ja inspiraatioiden tahdissa. Kirpputoreilu tuntuu kuitenkin olevan itselle sen sortin teema, mikä on ja pysyy mukana kuin nakutettu. Tämän postauksen kuvat kävin poimimassa vuoden 2012 arkistosta (huh, miten hauskojan vanhoja muistoja tuli samassa mieleen!)

…ja vastaan tuli myös tämmöinen. Aijai. Ei näytä vaatekaapit enää tältä. Kuva on aivan arkiston alkupäästä, juuri muuton kynnyksellä kuvattu. Tänä iltana käyn nykyisin turhan pursuilevat henkarini läpi ja kannan ison osan vaatteista uudelle Kaapelin kirppikselle. Ihan mahtavaa, että Valtterin jälkeinen kirppiselämä alkaa nostaa jälleen päätään pk-seudulla. (Täällä vieläkin Valtteri in memoriam, sniif.)

Kaapelin kirppis järjestetään Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa la-su 4.-5.10.2014. Tapahtuma on avoinna yleisölle klo 12:00-17:00. Paikkoja on molempina päivinä yhteensä 178 myyjälle, mikä tekee tapahtumasta tämän hetken suurimman kirpputorin Helsingissä. Kirppismyyjien lisäksi paikalta löytyy bloggaajakirppis ja vintageosasto, jotka sijaitsevat Merikaapelihallin parvella.


Löydyn huomenna bloggaajakirppikseltä kakkoskerroksesta. Siellä kenties nähdään!

There will be a huge flea market in Helsinki this weekend – and I will be one of the sellers tomorrow! The address is Tallberginkatu 1 (doors M2 and M4), 00180  Ruoholahti. Doors will be open 12-17 on Saturday and Sunday.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *