READING

OUR KITCHEN COMPLETELY REVEALED

OUR KITCHEN COMPLETELY REVEALED

Harvinainen näky meidän keittiössä: suhteellisen virkeä yrtti.

Moni meillä vieraillut ei ole kuuleman mukaan blogin kuvien kautta hoksannut, että takka nököttää tuossa alavasemmalla. Elikä käytännössä katsoen keskellä taloa ja sitä myöten keittiöön on kulku sekä eteisen puolelta että olkkarista.

Kultainen pantterileijona-mikä-lie on yksi rakkaimmista kirppislöydöistäni. Vuoka lähti mukaan muutama vuosi takaperin tukholmalaisesta kierrätyskeskuksesta. Suosittelen koluamaan paikallisia kirppareita, mikäli matkaatte Ruotsiin tai Tanskaan, valikoimat ovat olleet kerrasta toiseen pyörryttäviä.

Tässä postauksessa esittelin puolestaan muutaman kotomaan kierrätyskeskuksesta löydetyn keittiöesineen.

It’s been almost a year since I have photographed our kitchen. So here’s some results from photo shoots from last weekend.


 1. Kyllä on kaunista ja valoisaa! Nuo laatat keittiössä on mun lempparit, toivoin hiukan mun vuokranajantajan rempatessa tätä asuntoa että hän olisi laitattanut samanlaiset, mutta ei voi aina saada kaikkea mitä haluaa 😉 Tuo matto kruunaa lattiapinnan, ilman sitä huone ei olisi täydellinen!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Kiitos! Totta kyllä, tuo matto tuo yllättävän paljon lämpöä tähän kokonaisuuteen!

 2. Voi miten upea keittiö – vaalea ja valoisa! tykkään erityisesti siitä että teillä on keittiön kaapeissa kahdenlaisia vetimiä, hauska idea 🙂 ja siis, teillä on valtavasti säilytystilaa!

  • Kiitos Anne! 🙂 Itse asiassa kolmenlaisia, alakaappien vetimiä + yläkaappien nuppeja kahtaa eri mallia (puisia, joista osa maalattu + metalliset kultasimpukat lavuaarin yläpuolella). Suunnittelin muuten kaapit juuri säilytystilaa silmällä pitäen lattiasta kattoon – maksimit käyttöön. 🙂 Vaikka yläkaapiton ratkaisu olisikin ollut visuaalisesti silmää miellyttävämpi, niin taivuin järkiratkaisuun.

  • Ensi kerralla keittiötä suunnitellessa pitää muistaa itsekin päätyä useammin niihin järkiratkaisuihin 😀

  • No mää taas haaveilen edelleen niistä epäjärkisistä. 🙂

 3. Teidän keittiössä leivänmurutkin näyttävät kauniilta 🙂

  • Hahah, kiitosta. 🙂 Ei ne kyllä aina näytä! :DD Sillon ku on jugurttikupit ja muut kumppanit rinnalla.

 4. Ihanan näköistä!! Tuu stailaan meidänkin kööki. 🙂

 5. Anonymous

  8 October

  Upea keittiö! Viihtyisä, tyylikäs ja rento. Mistä muuten olet hankkinut tuon harja-rikkalapio setin? Olen yrittänyt etsiä vastaavanlaista, mutta myynnissä on vain niitä perus muovisia, jotka näyttää kamalilta.
  -Marjo

  • Kiitos Marjo! Nappasin setin kaverilta lainaksi erästä kuvausta varten, hän on hommannut tämän Kodin1:stä (Anno-sarjaa) > Samanmoinen myös omalla ostoslistalla.

  • Anonymous

   8 October

   Kiitos tiedosta! Tuo on niin nätti, että sitä voisi pitää aina näkyvillä. Takkoja lämmittäessä tulee tarpeeseen.

  • Ole hyvä! Totta! Meillä hoituu samalla keittiön murut ja takan edusta.

 6. Sanna

  8 October

  Kaunis keittiö teillä. Kumma, että miellyttääkin silmää, sillä omassa keittiössä on paljon samaa tyyliä ;D Hauskaa, kuinka tason materiaali vaan vaikuttaa kovasti keittiön ilmeeseen. Meillä tasona on täyspuinen tammi, josta kyllä tykkään kovasti, mutta kylläpä näyttää hyvältä tuo teidän kivitasonnekin! 🙂

  • 🙂 Kuinka ollakaan. 😉 Jepp, taso vaikuttaa hirveästi. Vähän itte mietin, oisko valkoinen ollu kuitenkin kiva. Mutta tällä valinnalla mennään!

 7. Kaisa J

  8 October

  Teillä on upea keittiö! Tuo tiikeripantterivuoka on mahtava katseenvangitsija. Osoitus taas siitä miten pienet jutut voivat tuoda tilaan todella paljon lisää. Meillä on keittiön stailaus meneillään ja sain taas tästä monta uutta kivaa ideaa (vaikka valitettavasti meidän vuokrakeittiön tyyli noin muuten onkin melko erilainen).

  • Kiitos kaima! Ja niin totta, tuokin tila on aika eritunnelmainen ilman kaikkea pikkutavaraa. Stailaus on niin parasta! Välillä on kiva ottaa kaikki pois ja aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, kun tasoille meinaa arjessa kertyä yhtä sun toista krääsää.

 8. ibb

  8 October

  Love it…love those white titles and all the surface you have to work. Great kitchen for great cooking and enjoying

 9. piipadoo

  8 October

  Näyttää ihanalta ja niin kotoisalta! <3 Ja tuo tiikerivuokajutska on kyllä piste iin päälle, tykkäilen, kovasti!

  -piia

  • Kiitos Piia. <3 Kotoisa onkin juuri se termi, jolta haluan keittiön näyttävän.

 10. Ilman sukkia

  15 October

  Mun on saatava tietää mitä tuolla kurre-rasiassa on sisällä? 😀

 11. Vera

  3 May

  Mistä ootte tuon ihanan keittiönpöydän löytäneet? Tommoista olen etsinyt 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *