READING

NEW CANDLE HOLDERS / 3 ALLE 3 EURON KYNTTILÄNJALKA...

NEW CANDLE HOLDERS / 3 ALLE 3 EURON KYNTTILÄNJALKAA

Tänä syksynä on tullut vastaan kolme hauskan näköistä ja erityisesti hinnaltaan passelia kynttilänjalkaa. Kullan värinen jalusta osui silmään Tigerissa ja lähti matkaan muistaakseni tasan kahden euron hintaan. Betoninen löytyi Clas Ohlssonilta 2,5 eurolla ja lasinen pikkupullo Kattilahallin kirppikseltä niin ikään kahdella eurolla.

Kynttilänjalkoja tähän talouteen ei olisi aidosti tarvittu enää yhtään lisää, mutta tämä kategoria mennee samaan nippuun tyynynpäällisten ja keittiöpyyhkeiden kanssa: 1) niillä on helppo muuntaa sisustuksen ilmettä ja 2) niitä tulee ostettua liian hövelisti, minkä vuoksi 3) niitä on aina liikaa.

I found these 3 candle holders all under the price of 3 euros. Not that I need any new ones but it’s quite nice and easy way to change the kitchen / living room look just a bit with these. 


 1. Tuo kirppislöytä on mielettömän hieno!

 2. Jaana K

  12 October

  Todella tyylikäs setti! Juuri pohdin samaa, että vieläkö muutaman ostaisi, kun ne on niin kivoja, mutta niitä on ihan liikaa. Joulua kohden mennessä en varmasti pitkään pysty vastustamaan kiusausta 😀

 3. Eveliina

  12 October

  Aivan superihania! Toi lasipullo on aika upea kynttilänjalaksi!

  • Kaisa Palomäki

   15 October

   Kiitos! Lasipullo on kyllä näistä mieluisin, ja myyntipöytään jäi vielä toinen samanmoinen. Toivottavasti pääsi sekin hyvään kotiin!

 4. Saako niitä sun ihania kettu kuvia mistä? 🙂 Ja jos sulla sattuu tuolla sivussa lukemaan niin en pääse näkemään sivupalkkia mitenkään..

 5. Aivan ihanat kynttilänjalat ja tuollaisilla hinnoilla niitä ei voi mitenkään ohittaa! 🙂

 6. R o r a

  13 October

  Ompa ihania! Kaikki omalla tavallaan kivan persoonallisia 🙂 Tuo betoninen toimii varmaan myös tuikun kanssa (?). Äh, olin jo kirjottamassa että vois käydä hakemassa itelle, mutta tästäkin taloudesta löytyy jo aika monta kynttilänjalkaa/tuikkukippoa. Vaarallinen postaus siis kun tekis mieli hakkia uusia 😀

 7. Silja Maaria

  13 October

  Hienoja, varsinkin messinkisen yksinkertaisuus. Hih, juurikin niin, tyynynpäälliset, keittiöpyyhkeet ja nämä… 😀

 8. Ihania kynttilänjalkoja!

 9. Vautsi! Ootpa mahtavat löydöt tehnyt! Ihan kateeksi käy 🙂 Täytyypä itekkin lähteä kynttilänjalkakytiksille!

  • Kaisa Palomäki

   30 October

   Kiitos! 🙂 Hyviä saattaa löytää edukkaasti mistä vain näin joulun alla, muistaa vaan tähyillä hyllyjä aina samoillessaan kaupoilla. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *