KITCHEN DETAILS

No nyt oli melkoinen runsauden pula keittiökuvista kamerassa! Ajattelin jakaa taakkaa muutaamaan postaukseen ja aloittaa näillä lähiotoksilla ja edetä tästä laajempaan kuvakulmaan. Pientavarasta leijonaosa on lähtöisin kirppareilta ja kierrätyskeskuksista – puinen kahvilusikka, omenan mallinen leipälauta, kultaiset vetimet, tölkinavaaja, tuohikori ja leijonanpää nyt ainakin nopealla vilkaisulla. Mutta tällä kertaa ei muita jorinoita kuin heipat ja mukavaa tiistaita!

Some details from our kitchen from last weekend.


  1. Oot kyllä tehnyt paljon tosi kivoja löytöjä. Herkullisia yksityiskohtia koko keittiö täynnä.

  2. Upea ja ennen kaikkea kotoisa keittiö. Paljon kiinnostavia yksityiskohtia 🙂

  3. Ihanan näköistä!

Your email address will not be published. Required fields are marked *