Rupesin postailemaan meidän tämän viikonvaihteen aamumenoista ja huomasin samassa, että joka kuvaan oli eksynyt joku löytö kirppareilta. Tässä otoksessa se on tuo kaffilusikka, josta tykkään ihan hirveästi. Ostospaikkana Kyläsaaren kierrätyskeskus Helsingissä.

Tämän kuvan perusteella voisi luulla, että tarjoilin eilen aamiaisvieraille brunssintynkää, mutta ei. Kannoin nämä vaan tällä leipälapiolla makuuhuoneen puolelle ja murustelin tyytyväisenä lakanat täyteen voitaikinahiutaleita. Selailin tietokonetta, ryystin ison motillisen kahvia ja tuhosin siinä samassa neljä taikinaisen lämmintä sarvea (kuvitelkaa tähän vielä joku possuemoticoni).

Taustalla näkyvä hailakan vaaleanpunainen Pentikin margariinirasia löytyi perjantaina Tikkurilan Kontista 3,5 euron hintaan. Vihdoinkin punakeltaiselle Voileville jotakin suojusta. On nimittäin sen tuotteen kohdalla harjoitettu harvinaisen kiljuvaa pakettisuunnittelua.

Tänään ajattelin… en tehdä mitään! Tai ainakaan mitään ennalta suunniteltua. Ehkä askarrella, vähän valokuvata ja rapsutella kissaa.

Ja kissasta pääsen kätevällä aasinsillalla viimeisen kuvan kirpparilöytöön eli tuohon kuninkaantuoliin, jonka meidän Tassumies on ottanut haltuunsa. Voitte kuvitella, kuinka kiehtova korituolin suojainen koppa on tuommoiselle häntäheikille, etenkin pörröviltillä ja tyynyllä varustettuna. Löhösija on vieläpä olohuoneen ikkunan edessä, joten verhot vain auki ja Tassumies-TV on päällä. Tämä löytö tuli vastaan Koivukylän Kierrätyskeskuksen ulkopihalla Vantaalla.

Some random pics from this yesterday morning. Has been so relaxing weekend so far with no actual plans at all.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *