YESTERDAY’S FINDINGS

Eiliseltä kirpparilta tarttui jotakin pientä myös omaan haaviin: 1) vaalea nahkalaukku, 2) haaleanpersikkainen kaulakorumöhkäle, aivan ihana (made by Katja, Projektila-blogista) ja 3) Kanelimaan somat postikortit. Tänään tuli lisäksi pyörähdettyä Habitaressa, mutta osastot tuntuivat hieman toistavan itseään, tutunoloisia esillepanoja ja ständejä vuosi toisensa perään. Kokemus jäi kaikkiaan melko latteaksi – tai sitten olin siellä vain väärällä jalalla liikenteessä. Seuraavaksi haaviini tarttuu mehevä Subwayn tonnikalapatonki, jonka parissa aion jatkaa leppoisasti edennyttä sunnuntai-iltaa.

A few findings from yesterday’s flea market: 1) nude leather bag, 2) handmade necklace and 3) some cute postcards.


 1. Iisa

  14 September

  Samanlaisia ajatuksia kirjoittelin juuri itsekin Habitare-messuista: Habitare 2014. Varsinkin näin ensikertalaisena odotukset olivat korkealla, mutta petyin lopputulokseen. Ihan jees, mutta ei tarvitse näin Jyväskylästä asti lähteä joka vuosi paikanpäälle.

  ps. Katjan korut ovat kivoja!

  • Kaisa Palomäki

   15 September

   Itse olen käynyt muutaman kerran paikalla ja meininki oli nyt jostakin syystä selvästi latteampi. Mainitsit postauksessasi juuri noista Trash ja Protoshop -osastoista, jotka nekin ovat olleet aikaisempina vuosina jotenkin sytyttävämpiä. Esillepanot mm. lakanoita ja aforismeja myöten olleet jo kolmatta vuotta samat. :/

 2. Ihanaa vaaleanpunaista 🙂

  • Kaisa Palomäki

   15 September

   Kyllä! Ja tuo nude kassi. <3 Ai että, oon niin tyytyväinen näihin löydöksiin.

 3. Hanna/ Pastellimaja

  14 September

  Noita koruja ihastelin itsekin. Ja sinun kauniit “kettukaksoset” pääsivät tänään reissun päätteeksi heti kehyksiin, täytyy ikuistaa ne ja pari muuta printtiäsi blogiin saakka heti kun ehdin :).

 4. Jemina

  15 September

  onneksi opiskelijalippu ei maksanut perjantaina kuin 6 euroa, muuten olisi kyllä jäänyt Habitare harmittamaan pahemman kerran. olin ensimmäistä kertaa mutta kaikki edellisvuosien blogipostaukset antoivat odottaa niin paljon enemmän!

  en ilmeisesti ollut ainoa näiden ajatusten kanssa, se tuli jo messuilla selväksi. ihmetytti myös miten paljon tyhjää tilaa siellä oli ilmeisesti jäänyt myymättä!

  • Kaisa Palomäki

   15 September

   Jepp, kamera oli mukana, mutta kuvat jäivät lopulta minimiin, eikä taida postaustakaan aiheesta tänä vuonna syntyä. Tapahtuma tarvitsisi selvästi jotakin piristystä.

 5. Ihanan laukun löysit! Minä sain vihdoinkin sinun printtejä 🙂

  • Kaisa Palomäki

   19 September

   Kiitos! Ja vähänkö mukavaa, että kävit shoppailemassa. :=)

 6. Anonymous

  16 September

  Hei, oon yrittänyt säätää blogin leveyksiä jne. mutta silti kuvat on aina vähän oikeammalla kuin teksti. Miten oot saanut kuvat ja tekstit samalle “tasolle”? 🙂

  • Kaisa Palomäki

   19 September

   Moikka! Säätämällä blogin palstojen leveyksiä ja niiden välistä “ilmaa” – muistaakseni kyllä ihan sieltä perusvalikosta, mutta on paljon mahdollista, että tein html:äänkin jotakin venkslausta, jos ei sitä kautti onnistu (en muista enää operaatiota tarkasti, sorkin aika paljon html:ää pohjaa tehdessäni).

 7. Sakru

  19 September

  Hei, kommentoin noista Habitare-messuista. Olen kuullut että se ilmoittautumissysteemi on siellä tosi kankea ja kallis ja joustamaton ja siten se ei suosi uusia tulokkaita, jotka on usein pienyrittäjiä.

  • Kaisa Palomäki

   19 September

   Ahaa, no voi kurja, jos asia on näin. Uudistusta kaipaisi siis messut kokonaisuutena.

Your email address will not be published. Required fields are marked *