Tykkään kovasti ihastella erilaisia design-esineitä ja -uutuuksia, mutta päädyn erittäin harvoin semmoisia ostamaan (jos nyt ei Marimekon vaatteita tms. ei lasketa joukkoon). Sisustusmakuni on ehkä aavistuksen kotikutoisempi, hieman kenollaan erilaisen tuusaamisen ja kirpparilöytöjen suuntaan. Tai no, vaikea kyllä sanoa, voisin kotiuttaa tähän postaukseen kokoamistani esineistä helposti useamman, eli taitaa paremminkin saituus iskeä tässä asiassa vastaan.

No, nyt olisi sitten paikka törsätä, sillä lompakossani on virunut yli vuoden päivät 100 € arvoinen Finnish Design Shopin lahjakortti, jonka sain toissakesänä kavereiltani synttärilahjaksi. Olen onneton tekemään sen suhteen mitään liikkuja! Olen käynyt monet kerrat selaamassa tuotteita ja välillä siirrän jotakin jo ostoskoriin saakka, mutta ei. Ostopäätöstä on liian vaikea synnyttää. Olen odottanut, josko valikoimiin putkahtaisi jotakin, jota en jostakin syystä voisi ollenkaan vastustaa. Tämän syksyn uutuuksissa on jo aika paljon potentiaalia, poimin niistä muutamat suosikkini ylläolevaan kollaasiin. Herättääkö mitään tunteita siellä?

Aina varma valinta olisi Marimekon mekko, joihin olen aivan heikkona. Tyynyjä meillä on jo liikaa, mutta nuo kirjoituspöydät voisivat olla toinen varteenotettava vaihtoehto. Siirretäänpäs vähintäänkin mietintämyssyyn.

I’ve had a Finnish Desing Shop gift card in my wallet for over a year now – I should finally decide how to use it! There’s some good potential in the new assortment.

Kuvat/pictures: Finnish Design Shop

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *