TROUBLE DECIDING

Tykkään kovasti ihastella erilaisia design-esineitä ja -uutuuksia, mutta päädyn erittäin harvoin semmoisia ostamaan (jos nyt ei Marimekon vaatteita tms. ei lasketa joukkoon). Sisustusmakuni on ehkä aavistuksen kotikutoisempi, hieman kenollaan erilaisen tuusaamisen ja kirpparilöytöjen suuntaan. Tai no, vaikea kyllä sanoa, voisin kotiuttaa tähän postaukseen kokoamistani esineistä helposti useamman, eli taitaa paremminkin saituus iskeä tässä asiassa vastaan.

No, nyt olisi sitten paikka törsätä, sillä lompakossani on virunut yli vuoden päivät 100 € arvoinen Finnish Design Shopin lahjakortti, jonka sain toissakesänä kavereiltani synttärilahjaksi. Olen onneton tekemään sen suhteen mitään liikkuja! Olen käynyt monet kerrat selaamassa tuotteita ja välillä siirrän jotakin jo ostoskoriin saakka, mutta ei. Ostopäätöstä on liian vaikea synnyttää. Olen odottanut, josko valikoimiin putkahtaisi jotakin, jota en jostakin syystä voisi ollenkaan vastustaa. Tämän syksyn uutuuksissa on jo aika paljon potentiaalia, poimin niistä muutamat suosikkini ylläolevaan kollaasiin. Herättääkö mitään tunteita siellä?

Aina varma valinta olisi Marimekon mekko, joihin olen aivan heikkona. Tyynyjä meillä on jo liikaa, mutta nuo kirjoituspöydät voisivat olla toinen varteenotettava vaihtoehto. Siirretäänpäs vähintäänkin mietintämyssyyn.

I’ve had a Finnish Desing Shop gift card in my wallet for over a year now – I should finally decide how to use it! There’s some good potential in the new assortment.

Kuvat/pictures: Finnish Design Shop


 1. scaredy-cat

  25 September

  Mulla on ollut suunnitelmissa sellainen diy-versio tuosta Ferm Livingin vaatetangosta – tai itse asiassa suunnitelmat on olleet jo pitkään, ja Ferm Living vaan sattui tuomaan samantyyppisen markkinoille! 😀 Mutta jotenkin tuntuu hauskemmalta toteuttaa itse, kun ideaa on ehtinyt hioakin pari vuotta (ai miten niin hidas?), ja Ferm Livingin tangossa on väärät mitatkin.

  • Kaisa Palomäki

   25 September

   Totta, tuommoisen voisi helposti toteuttaa itsekin. Ollut mulla mielessä vähän samalla idealla tehdä hylly, mutta en löytänyt tahoa, josta olisin voinut ostaa tuommosta nahkaremmia. Any ideas?

  • scaredy-cat

   25 September

   No joo, olen ainakin yhden verkkosivun löytänyt, mutta ajattelin vielä kysellä joiltain suutareilta, saisiko sieltä (koska nahkahihnat pitää varmaan kuitenkin ompeluttaa suutarilla, mikäli kaverini teollisuusompelukone ei jaksa ommella nahkaa). I’ll keep you posted!

   Alunperin mun oli tarkoitus laittaa tanko roikkumaan ketjulla, sitten jollain kauniilla köydellä, mutta jossakin tuli vastaan nahkahihnat ja sehän on kyllä tyylikkäin ratkaisu.

 2. scaredy-cat

  25 September

  …Ja piti vielä mainita, että olet koonnut paljonkin uutta ja kivaa tuohon, nuo kirjoituspöydät on mulle ihan uusia tuttavuuksia (molemmat mallit) ja tuo Lullaby pendant on ihan mielettömän kaunis! Muuton uusi sohvapöytä pääsi mun sohvapöytien top 5 -listalle, tosin yhtä kokoa isompana.

  • Kaisa Palomäki

   25 September

   Joo samoin oli mulle, siksi nostinki ne tähän (jos on muillakin vielä noteeramatta).

 3. Anonymous

  25 September

  Onko numeroihin linkitkin, vai muuten vain numeroitu tuotteet?

  • Kaisa Palomäki

   25 September

   Tuotteet on muuten vaan numeroitu, nämä on kaikki osiosta uutuudet FDS:stä.

 4. Hello Helsinki

  25 September

  They all look so nice. Number 24 and 25 are definitely my favorite 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *