On se jännä, miten puhelimella ottaa omasta kodista ihan toisenlaisia kuvia kuin järkkärillä. Ootteko huomanneet samaa? Tulee huomioitua eri yksityiskohtia ja nappailtua ruutuja vähän kehnommassakin valaistuksessa. Homma on selvästi vapautuneempaa, koska instaneliöiden koko antaa pieniä epäkohtia armeliaasti anteeksi.

Vai mitä olette mieltä? Tuleeko meidän huushollista erilainen kuva näiden nappausten perusteella? Ainakaan pikkuhuoneesta (vaaleanpunainen maali seinässä) ei ole blogin puolella tainnut olla vielä halaistua sanaa. Tilaa on jotenkin kimurantti kuvata – muutamat yritykset ovat jääneet turhautuneeksi muistikortin kahlaamiseksi, tuloksetta. Olen joskus miettinyt, miten mahtavaa olisi saada kuvauskoulutusta nihkeästi valaistujen tilojen kuvaamiseen (huonosti siilautuva luonnonvalo tai ikkunattomat pienet huoneet). Itse en ole koskaan salamoiden maailmaan sotkeutunut, mutta pitäisi varmaan tutustua.

Nämä ja muut ruudut löytyvät Instagramista merkillä @kaisapalomaki. Tulkaa moikkailemaan!

It’s funny how different pics I take with my mobile than my SLR! You can find these images (+ many others) from Instagram / @kaisapalomaki. Come to say hello!

26 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *