READING

NEW CREATIONS FOR SATURDAY’S FLEA MARKET

NEW CREATIONS FOR SATURDAY’S FLEA MARKET

Marmoripallukkasavotta alkaa lähentyä täällä loppuaan, kohtapuoliin on nimittäin viimeisetkin riipukset pussitettu lauantain kirpputorimyyjäisiä varten. Facebook-eventin mukaan Pasilan Veturitalleille on tulossa ylihuomenna hullu kööri viettämään syksyistä lauantaita, ihan mahtavaa!

Suoritan tässä vielä pientä arvontaa sen suhteen, mitä uusia kuvajaisia otan mukaan. Yllä muutamia luonnoksia: mm. toivottuja kettuperheitä useammalla pienokaisella sekä korallin väriset avaruusrappuset. On kettuhahmotelmaa jos jonkinmoista ja yksi kappaletta jääkarhuja. Jos halajatte, niin voitte vaikuttaa tähän päätökseen toki kommenttilootan puolella! Mukaan lähtee joka tapauksessa tässä keväisessä postauksessa näkyviä jo olemassa olevia printtejä ja kortteja – näitä uusia sitten muutamat täydentämään valikoimaa.

Some new creations that I will take with me to interior bloggers flea market next Saturday.


 1. heidi.

  11 September

  OO, miten hieno karhu! Tulisin ja ostaisin, jos ei oltais niin kaukana. Dämet.

 2. Nipsu

  11 September

  Kovasti kiinnostaa, että mitä helmet kustantaa?
  Itsehän en pääse mukaan, mutta monessa bogissa näitä näkee – tosin missään ei ole hintoja mainittu tuotteissa 😀 Olisi ollut kiva, kun olisi hieman annettu hinnoista osviittaa!

  Kauniita tekeleitä kaikki ja ja varmasti kaupaksi menevät…

  • Kaisa Palomäki

   12 September

   Kiitoksia, toivotaan että menee! Hinnoitteluprosessi on edessä vielä illalla tänään. 🙂

 3. Henni Keso

  11 September

  Oi aivan ihania tekeleitä!!! Itse kanssa olen estynyt tulemaan paikan päälle muitten kiireiden takia,mutta kovasti kiinnostunut noista marmorihelmistä 🙂 Onko ne puuhelmiä,olisi kiva saada diy ohjeita,jos ne on itse tuunattuja…toki ostohalujakin löytyy 😉

  • Kaisa Palomäki

   12 September

   Moikka! Helmet on Fimo-massoista valmistettu, eli lähempänä keramiikkaa. 🙂

 4. lora

  12 September

  Ihanat nuo kaulakorut, erityisesti tuo jossa on korallinväriset pallerot sekä kultainen pallero. Huomenna olisi tarkoitus pyörähtää tuolla tapahtumassa, katsotaan jos tuo kaulakoru löytyy vielä pöydältäsi 🙂 Ovatko nuo myymäsi tuotteet minkähintaisia?

  • Kaisa Palomäki

   12 September

   Voi kiitti, se on yksi omiakin suosikkeja. 🙂 Hinnat ovat vielä päättämättä, täytyy suorittaa se homma vielä iltapuhteina tänään.

 5. ibb

  12 September

  Love the black and white ones…hope you have a great market day!

 6. Anonymous

  12 September

  ketut on ihania, ne on vaan kovin samalaisia kuin project lifen korttisarjassa (5th & frolic sarjan: https://img0.etsystatic.com/021/0/5609276/il_570xN.483608280_euxe.jpg )
  mutta siis ihana asia! lisää kettuja!

  • Kaisa Palomäki

   12 September

   Tuntuu kyllä nyt vähän kaukaa haetulta, uusi tuttavuus tämmöinen korttisarja tyystin. Mutta siitä ollaan samaa mieltä, että ketut on ihania!

 7. Aniliini

  12 September

  Ooh, onpa kauniita koruja! Vitsit, kun pääsen tulemaan vasta iltapäivästä. Toivottavati noita ihanuuksia on silloin vielä jäljellä!

  • Kaisa Palomäki

   15 September

   Kiitos! 🙂 Onneksi kerkesit saamaan omasi. Olikin ihan sun näkönen <3

Your email address will not be published. Required fields are marked *