Marmoripallukkasavotta alkaa lähentyä täällä loppuaan, kohtapuoliin on nimittäin viimeisetkin riipukset pussitettu lauantain kirpputorimyyjäisiä varten. Facebook-eventin mukaan Pasilan Veturitalleille on tulossa ylihuomenna hullu kööri viettämään syksyistä lauantaita, ihan mahtavaa!

Suoritan tässä vielä pientä arvontaa sen suhteen, mitä uusia kuvajaisia otan mukaan. Yllä muutamia luonnoksia: mm. toivottuja kettuperheitä useammalla pienokaisella sekä korallin väriset avaruusrappuset. On kettuhahmotelmaa jos jonkinmoista ja yksi kappaletta jääkarhuja. Jos halajatte, niin voitte vaikuttaa tähän päätökseen toki kommenttilootan puolella! Mukaan lähtee joka tapauksessa tässä keväisessä postauksessa näkyviä jo olemassa olevia printtejä ja kortteja – näitä uusia sitten muutamat täydentämään valikoimaa.

Some new creations that I will take with me to interior bloggers flea market next Saturday.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *