Tänään pääsin taas hoitamaan lempipuuhaani eli kaivelemaan kirpparipöytiä ja syömään hodarin kahdella nakilla. Niin parasta sunnuntaitekemistä! Kierros alkoi uudehkolta Pasilan Veturitallien kirppikseltä, jossa oli kyllä valitettavan hiljaista ja melko vähän myyjiä. Toivotaan, että siellä meno vielä vauhdittuu! Seuraavana etappina oli Dallapé-puiston kirpputori, jossa ei tainnut meidän lisäksi olla kuin pari kolme muuta asiakasta ja kourallinen myyjiä. Liekö syksy verottaa jo kirpparikävijöitä, kun oli niin rauhallista.

…tai sitten ne olivat vaan kaikki päätyneet Kattilahallille, johon mekin päätimme kierroksemme. Tsiisus, mikä jono siellä taas oli ennen puolta päivää, mutta kaikeksi onneksi koko porukka pääsi muutamassa minuutissa sisälle ovien avauduttua. Paikka oli aivan täysi myyjiä ja asiakkaita riitti ahdistukseen saakka. Onnistuin kaappailemaan väentungoksen seassa melkolaisen saaliin itselleni, mm. housuja ja kenkiä lukuunottamatta koko tämän päivän asun. Nilkkurit ovat itse asiassa aikaisempi löytö samasta paikasta ja olleet kyllä kovassa käytössä!

Kuvan löydökset:
Paita: 10 € (lappu oli vielä paikallaan, Aleksi 13 / Soyaconcept ovh 29,90 €)
Kengät: 10 € (käyttämättömät ostohetkellä, Vagabond)
Tuubihuivi: 1,50 € (Pieces)
Laukku: 2 € (Eka handmade)
Koru: Itse askarreltu
Housut: H&M (ainoat uutena ostetut)

Ps. Instagramista nimimerkin @kaisapalomaki takaa löytyy kuvat kaikista tämän päivän kirppispaikoista + lisäksi yksi sisustuslöytö lisää.

I spent the day at flea markets in Helsinki and found the black shirt, mustard yellow scarf and handmade bag with 13,50 € together. The Vagabond shoes are an earlier 2nd finding. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *