Olen ehkä yksi niistä harvoista, joka ei aivan kamalasti harmittele kesän loppumista. Jostakin kumman syystä syksyllä on aina niin omituinen kutina mahanpohjassa (joskus olen tästä muistaakseni täällä aikaisemminkin kirjoitellut). Voin haistaa uusien koulukirjojen ja kumien tuoksun vieläki nokassani. Lämpimämmät vaatteet – syystakit, pipot ja tuubihuivit – on niin mukava ottaa taas käyttöön ja entäs koti! Sinne tulee aivan toisenlainen tunnelma, kun illat pimenee ja voi pyörähtää viltin alle kynttilän valossa, takan loimusta puhumattakaan.

Syksyisin on myös mukavia tapahtumia paljon, kuten Taiteiden yö (johon en kylläkään tänä vuonna osallistunut), Habitare, Design Market ja tänä syksynä erityisesti meidän kirpparimyyjäiset, joita odotan jo nyt. Aa, ja Taikin joulumyyjäiset! Voeee, sinne on taas aivan ehdottomasti päästävä. Kävin jo kuikuilemassa tulevaa päivämäärää, mutta sitä ei oltu vielä laitettu julki. Ilmoittelen asiasta täällä, kunhan tieto tupsahtaa ilmoille. Täällä vähän tunnelmia tapahtumasta viime vuodelta.

Ja joulu, aijai! Vuoden paras juhla ja ihanin odotus. Kuulutteko muuten siihen joukkoon, joita blogimaailman yliaikainen jouluhöpötys ärsyttää vai oletteko menossa täysillä mukana? Itsehän kuulun tähän viimeisimpään kastiin, vaikka valmistelut monesti jäävätkin aika onnettomiksi lopulta. Mutta hengessä mukana kuitenkin.

For some reason I’ve always liked fall even more than summer. I can still smell new school books and rubbers and can’t wait to wear warmer clothes after a “long” time (well, it’s not THAT long in Finland) – and what about the atmosphere at home! There will be so very different feeling when the evenings get darker and it is possible to enjoy candle light again.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *