Empä ole ennen ollut näin tuottelias neulojatyyppi kesäaikaan. Sitä tämä kalsa ilma teettää! Tosin ainoa valmistunut työ on bambulankainen tiskirätti, keskeneräisenä puikoilla makailevat vielä sinapinkeltainen raitatakki ja uudet villikset. Hieman polttelisi vielä aloittaa tikuttamaan piskuruisia tohveleita tai myssyä kaverin muutaman päivän ikäiselle vauvelille. Joko te ootta heittäny puikot nurkkaan tältä keväältä tai kesältä?

We have had so cold and rainy weather in Finland this summer that I’ve been knitting much more than usual for this time of the year. The only one ready is the black bamboo dishcloth – the mustard yellow jacket and new socks are still in progress. Have you stopped knitting for the summer or is there similar phenomenon going on?

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *