”Laita se anna minun anna minun!” Tämä pyyntö kuultiin aterialla melko moneen kertaan, kun naapurin Ida esitti neverending-nykytanssiperformanssiaan takapihan nurmikolla. Nyt ei muuten tule Janna Sä et ole hullu -kipaleesta enää mitään muuta mieleen kuin tämä upea tanssishow.

Paljon on tullut grillailtua tänä kesänä, mutta kyllä vaan kalapöytä taitaa silti kurottautua mieluisimman aterian korokkeelle. Tai no, ehkä jaetulle ykkössijalle sushin kanssa – mereneläväpainotteista toki sekin. Uusia pottuja (joita nuo ei kyllä vielä ollut), voisipulisulaa ja kraavilohta. NAM! Ihan parhaita juttuja kesässä.

Janna’s new song Sä et ole hullu was requested number of times by my neighbor’s daughter Ida while we were having fish meal outside. She wanted to perform her never ending contemporary dance routine on the grass and gave us one  magnificent dance show.

Fish and seafood (served like this or sushi) is my favorite summer food – it gets even higher ranking than BBQ. New potatoes with spiced salmon, onions and butter… Couldn’t get any better!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *