FINNISH MIDSUMMER

Tiinan juhannusyön poseeraus.

Juhannusaatto sujahti ystävän uudessa kesäpaikassa grillaillen ja päättyi käsittämättömän kauniiseen auringonlaskuun. Oli ihan pakko pysähtyä kotimatkalla hetkeksi tien raunaan ja napata muutama ruutu taivaasta kameran muistikortille. Harmiksi tunnelma ei aivan täysin välity ylläolevien otosten kautta, mutta voitte kuvitella, minkälainen näky tuo oli eilen livenä! Mukavaa juhannusviikonlopun jatkoa!

We spent Midsummer’s eve at our friend’s new summer cottage and saw the most beautiful sunset when we were driving back home. Had to stop for a while and take some pics to remember that moment.  


 1. Aniliini

  21 June

  Upeita kuvia! Näistä kyllä välittyy varsin leppoisa juhannusfiilis. Mahtia juhannusviikonlopun jatkoa!

  • Kaisa NHWY

   24 June

   Tattista! Leppoisa päivä nimenomaan olikin, siinä osuit naulan kantaan. 🙂 Samoin sinne, tai paremminkin jo seuraavan viikon jatkoa tai koko kesäkuun loppua!

 2. Ihania kuva, joista välittyy kaunis tunnelma!

  • Kaisa NHWY

   24 June

   Kiitos Katriina! 🙂 Mukavaa, jos välittyy ruudun sille puolen saakka.

 3. Heippa! Onko se Juhannuslimonadia minkä veit viemisiksi kaverille niin sun oma tekemää? Jos on niin saisiko siihen ohjeen kiitos. 🙂

  • Kaisa NHWY

   24 June

   Heipsistä! No täytyy kyllä nyt myöntää, että ei. 🙂 Se on kaupan herukka-ruohonjuuri-kuplavettä–> puhtaasti värin perusteella valitsin, mutta makukin oli kyllä kovin mieluinen. Hyvä ja raikas!

 4. Ihania tunnelmia ja elämää… 🙂

  • Kaisa NHWY

   24 June

   Kiitos! 🙂 Oli ihana keli ja päivä kaikenkaikkiaan!

 5. Kertakaikkisen upea tunnelma taas!

Your email address will not be published. Required fields are marked *