CRAZY LOVE FOR HOMEMADE SUSHI

Taisi olla järjestyksessään neljäs tai viides kerta, kun meidän keittiössä pyöriteltiin sushipalluroita. Ei jestas, miten hyviä suupalasia näistä saakaan itsetehtynä. Tuosta koko satsista jäi jäljelle kolmen aikuisen tikuttelun jälkeen pari hassua avocadonigiriä. Ei huono suoritus ollenkaan! Kattilallinen riisiä ja iso joukko päällysteitä upposi helposti.

Muista aineksista saa hyvin kiinni kuvien perusteella – tuohon tonnikalatahnaan laitan aina tonnikalaa (kuinka ollakaan, vedessä), majoneesia, mustapippuria ja suolaa, mikäli kalassa itsessään ei ole sitä tarpeeksi. Pöydän parhaita oli kaikkien mielestä överilohimakit, elikä rullat, johon laitoin sisälle lohta, avocadoa, majoneesia ja seesaminsiemeniä + päälle lisäksi sipaisun maustamatonta tuorejuustoa ja mätiä. Huh, mikä kombo!

This was the fourth or fifth time I made sushi at home and boy these were so delicious!


 1. Mä oon todella outolintu kun en sushin saloihin pääse sisälle, ei mua varten siis mutta herkulliset kuvat! 🙂

  • Kaisa NHWY

   11 June

   Kiitos! Jepp nämä vähän jakaa mielipiteitä – useimmiten joko tykätään hullun lailla tai ei laisinkaan. 🙂 (Wasabisoijasekotus on ihan järjettömän koukuttavaa.)

 2. Ei terve, mitä fotoja! Luojan kiitos olen just syönyt, muuten nuolisin varmasti ruutua. Upealta näyttää ja varmasti oli hyviä.
  Mä olen vähän pelännyt tehdä itse susheja, mua arveluttaa, että miten saan lohesta niin hyvää, kun ravintolan ammattilaiset. Mutta ei kai sille lohelle tarvitse mitään ihmeitä tehdä?

  • Kaisa NHWY

   11 June

   🙂 Melkosta ruokapornoa. Nyt pelkotilat pois ja hommiin vaan, lohelle ei tartte tehdä mitään, ostat vaan mahdollisimman vähärasvaista, niin on helpompi käsitellä. 🙂

 3. Petra Ilona

  11 June

  Ojjoijoi! Onneksi on sushi-ilta tiedossa perjantaina 🙂 Wasabista en innostu ollenkaan mutta muuten sushi on ihan parasta.

  • Kaisa NHWY

   13 June

   Oo tänään ihanaa! Itsellänihän on wasabiin suoranainen pakkomielle. 😛

 4. littleB

  11 June

  Ai elämän kevät! 😛 Kaikkea tuota heti nyt tänne suuntaan!

  • Kaisa NHWY

   13 June

   Hahaha. 🙂 Tänne kans!! Tekee jo uudestaan mieli.

 5. Aaaaaaargh. En kestä, miten ihanat kuvat!

  Onneksi mä oon saanut jo tällä viikolla sushia, niin ei tunnu niin kamalalle. Ihan hirveä addikti! Kotona tosin ei olla laitettu koskaan. Luulen, että sen kerran ku kokeilen, niin meillä ei enää muuta kokata 😉

  • Kaisa NHWY

   13 June

   😀 Tsemppiä! Itelläki tekee vaikiaa kattoa näitä jälkikäteen. t. Toinen addikti

  • Arvaa mitä 😉 Onneksi just vetäisi viikon toisen annoksen.
   Ei tätä ois ilman kestänyt 😉

  • Kaisa NHWY

   14 June

   Mahtavaa!! Kaks kertaa viikkoon vetäsee näitä helposti! :DD

 6. Kylläpä saat tasaisia nigireitä kooltaan ja ulkonäöltään. Minun omani ovat aina hieman… noh… taiteellisia 😀

  • Kaisa NHWY

   13 June

   No mutta sehän on vaan mahtavaa! 🙂 Tekijänsä näköisiä eikä kukaan sekoita massatuotantoon. :))

 7. Camilla

  12 June

  Olet saanut sen näyttämään niin helpolta ja herkulliselta! Olen sellainen poropeukalo keittiössä, että olen tähän mennessä tyytynyt ostamaan sushit vain valmiina. Miten makien pyörittely sujui ekalla kerralla? 🙂

  • Kaisa NHWY

   13 June

   Se on helppoa! Ja etenkin herkullista. Makien pyörittely on ihan maailman helpointa, vähän niinku tekisit kääretorttua. Eli varovasti rullaten ja veitellä siivuiksi ja avot!

 8. Juhani

  14 June

  Pistäpä ens kerralla ku syöt avokadoa ni se kivi kukkaruukkuun ni saat huonekasvin jota kaikilla ei oo! Mun parivuotinen avokado kurottaa jo yli vyötärön ja siitä on ollu ylpeälle isälleen ihan valtavasti iloa.8)

  • Kaisa NHWY

   14 June

   Ohoh!! En o koskaan kuullukaan moisesta mahdollisuudesta! 🙂 Täytyypä testata.

 9. Nam! Oli pakko tehdä itsekin pari päivää sitten, kun oli yksi ilta kotona tämän kaiken kesäreissustelun keskellä. Ei kyllä olis tullut noin hienoja kuvia… 😉

  • No mutta, makuun ulkonäkö ei onneksi vaikuta! 😀 Kotitekoinen sushi on AINA aivan ihanaa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *