Taisi olla järjestyksessään neljäs tai viides kerta, kun meidän keittiössä pyöriteltiin sushipalluroita. Ei jestas, miten hyviä suupalasia näistä saakaan itsetehtynä. Tuosta koko satsista jäi jäljelle kolmen aikuisen tikuttelun jälkeen pari hassua avocadonigiriä. Ei huono suoritus ollenkaan! Kattilallinen riisiä ja iso joukko päällysteitä upposi helposti.

Muista aineksista saa hyvin kiinni kuvien perusteella – tuohon tonnikalatahnaan laitan aina tonnikalaa (kuinka ollakaan, vedessä), majoneesia, mustapippuria ja suolaa, mikäli kalassa itsessään ei ole sitä tarpeeksi. Pöydän parhaita oli kaikkien mielestä överilohimakit, elikä rullat, johon laitoin sisälle lohta, avocadoa, majoneesia ja seesaminsiemeniä + päälle lisäksi sipaisun maustamatonta tuorejuustoa ja mätiä. Huh, mikä kombo!

This was the fourth or fifth time I made sushi at home and boy these were so delicious!

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *