Eilinen oli aika täydellinen kesäilta puistosynttäreille. Aurinko ilmestyi paahtamaan juhlaväkeä kuin tilauksesta sateisen päivän jälkeen ja juhlakalu pääsi leväyttämään nurmikolle viltit, viiriaidan, värikkäitä ilmapalloja ja aivan mahtavia itsetehtyjä herkkuja. Yritin olla lahjan suhteen rationaalinen ja vein paikalle megapullon valkkaria, pienellä ulkoasutuunauksella varustettuna. Granitin ihanille käärepapereille tuli viimein käyttöä ja myös kohtuullisen kattava washi-teippivarasto hupeni muutaman sentin. Tunnelmasta löytyy yksi otos Instagramin puolelta (miksiköhän en kuvannut enempää?!).

My friend turned 30 yesterday and had a birthday party at the park for her friends. I tried to be rational and gave her a large bottle of wine. You can find one pic from last night from my Instagram.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *