Tähän väliin pieni kesäfiilistely vesisateisesta +8 asteen ilmasta huolimatta. Takapiha ainakin on jo sitä mieltä, että kesä on virallisesti alkanut. Minun lisäkseni ulkona viihtyy meidän Tassumies, joka säksättää västäräkeille ja filosofoi maailman menoa terassin reunalta käsin. Salaatit, tillit ja porkkanat ovat putkahtaneet pintaan ja kohta voisi rohjeta jo kesäkukkaistutuksia tekemään. Tässä muutamia esimerkkejä viime kesän postauksesta – nuo havajikukat olivat kyllä aivan ihastuttavia!

The back yard is already showing a lot summer signs. Salads, lozenges and carrots are growing fast and Tassumies is enjoying his time at the terrace more and more. Soon it’s time to do the summer flower plantings – here’s some examples from last year. Those Hawaii flowers were so adorable!

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *