Kävin eilen ensimmäistä kertaa ikinä Kiasmassa Marimekon ja Kiasman Kimpassa-yhteisnäyttelyn avajaisissa. Kuten kuvista näkyy, taiteilijat olivat todella irrottelleet – ainakin perinteiseen Marimekon linjaan verrattuna. Suurena irtokarkin ystävänä suosikkiteokseksi nousi Hanna Vihriälän jättimäinen seinäruusu, joka oli rakennettu nuppineuloista ja pienen pienistä karkeista. Toinen suosikki oli Kiasman pihalle noussut Maija Louetkarin teos, joka näkyy osittain alimmaisessa kuvassa. Mitä mietteitä siellä, ajattelitko käydä vilkaisemassa tämän?

I visited Kiasma, the museum of contemporary art, yesterday for the first time. Together exhibition, produced jointly by Marimekko and Kiasma, will be open until 7th of October.

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *