READING

SOMETHING FOR SATURDAY’S FLEA MARKET

SOMETHING FOR SATURDAY’S FLEA MARKET

Viime tippaan jäi, kuten arvata saattoi, nimittäin viikonlopun kirpparikamojen kaivelu. No, tänään sain urakan alkuun ja muun muassa yllä olevissa kuvissa esiintyviä tavaroita olisi tarkoitus kyydittää lauantaina Torikortteleihin sisustusbloggaajien kirppikselle. Muutamista tavaroista on vaikea luopua, mutta jostakin ihmeen syystä joidenkin kapistusten fengsuit eivät ole kotosalla laisinkaan kohdallaan. Tämmöisiä yksilöitä edustavat muun muassa tuo sopivasti ränsistyneen oloinen kattovalaisin, jonka kaappasin mukaani eräänä kesäisenä lomapäivänä Porvoon vanhassa kaupungissa sekä juuri Instagramin puolella julkaisemani keltainen pikkuhylly.

Olen muuten tehtaillut myyntipöytääni myös bambi- ja vesivärikortteja sekä muutamia printtejä, joiden tulostamisen on tarkoitus alkaa tuossa tuokiossa. Yritän – sikäli mikäli mitenkään työn tuoksinnan keskellä ennätän – laittaa niistä kuvia todistusaineistoksi tänne ennen lauantaita.

Better late than never – I’m finally going through my stuff and checking what I’m going to sell on next Saturday’s flea market which we are organizing together with Finnish interior bloggers. The happening takes place on 5th of April in Tori Quarters in Helsinki (add. Unioninkatu 27 – Aleksanterinkatu 28). Doors are open at 10-16.


 1. Elisabeth

  6 April

  Kiitos ihanista kirpparilöydöistä! Ja olin oikeassa, blogisi kannatti löytää 🙂

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Kaisa NHWY

   7 April

   Voi kiitos, mukava kun kysyit ja löysit perille! 🙂 Pitääpä seuraavaksi tulla vastavierailulle sun luokse!

 2. Wirvatuli

  11 April

  oi oi että löysin tänne vasta nyt, miten ihania noi lampunjalat! mistä tuommosia olet löytänyt, vai oletko itse tehnyt? turha varmaan kysyä että jäikö niistä yhtään myymättä…

  • Kaisa NHWY

   19 May

   Moikka! Lampunjalat menivät kaupaksi ja löysin ne Tattarisuon antiikkihallilta aikoinani. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *