Kutaisin viikonloppuna Danielille poikien väriset sukat, joita oli toivottu valmistuvaksi jo jokunen tovi. Kiitos avopuolisoni persoonallisen laahaavan askelluksen, viime elokuussa neulomani jalanlämmikkeet olivat puhkipoikkireikäiset ja joutuivat tänään roskikseen. Nyt on taas uutta pohjaa, mitä kuluttaa. Tällä kertaa tein sukat kaksinkertaisella langalla, jos vaikka kestäisivät vähän pidempään.

Vanhojen sukkien muistolle ja muutama sana elämästä ylipäätään: My entire life can be described in one sentence: It didn’t go as planned and that’s ok. Someday, everything will make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears, and keep reminding yourself that everything happens for a reason. Starting today, I need to forget what’s gone. Appreciate what still remains and look forward to what’s coming next.

Ihanaa viikkoa sinne!

I knitted a new pair of wool socks for Daniel last weekend. He already managed to use up the ones I did him last fall. Have a lovely week there!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *