Vaaleat puupinnat kiehtovat edelleen ja edelleen. Olen aikaisemmin tyydyttänyt himoani mm. edukkaalla Ikean porrasjakkaralla (maksaa muistaakseni 8 €) ja uusimpana keittiöstä löytyy puinen talouspaperiteline. Rulla menee tuohon soiroon niin sulavasti piiloon, että kapistusta voi hyvin pitää myös olohuoneessa ruokapöydällä. Paniikin sattuessa on paprut aina käden ulottuvilla. Tämä tarttui mukaan Perobasta, jonne sain vihdoista viimein tuhlailtua viime kesänä saamani lahjakortin.

Aikaisempi valkoinen teline löytyi Arabiasta pienestä design-liikkeestä, jalkaan on raapustettu merkki Design Jani Martikainen. Hauska sekin, en raaskinut heittää pois vaan jätin sen tiskipöydän viereen normaaliin virkaansa.

Vau mikä ilma ja keväinen fiilis, elämän suorastaan sietämätön keveys. Toivottavasti viikonloppuna ei tule talvi takavasemmalta. Ja hei laittaakaapas kaikki kirppisintoiset 5.4. lauantai kalenteriin tai korvantaakse, ollaan puuhailemassa semmoista juttua, josta ainakin minä olen pakahtua innosta. 🙂 Perästä kuuluu tarkempia yksityiskohtia!

Translation coming soon!

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *