READING

IT’S BY YOUR SIDE I MAKE MY HOME

IT’S BY YOUR SIDE I MAKE MY HOME

Uusi viikko ja uudet kujeet, kevätaurinko paistaa ja aamukahvi maistuu ihanalta. Siitä on hyvä lähteä liikeelle! Makuuhuoneeseen on ilmestenyt pieni taulukollaasi ja turkoosia tuntuu olevan juuri nyt vähän siellä sun täällä.

Tämän viikon tavoitteena on koluta kaapit läpi ja saada aikaan mahdollisimman mojova kirpputorikasa. Ainakin muutama valaisin on lähdössä kiertoon ja vaatteitakin taitaa löytyä ihan mukava määrä. Toivottavasti nähdään siellä!

Kirppiksen tapahtumasivu Facebookissa >

The spring sun is flooding in and the morning coffee tastes wonderful. That’s an excellent starting point to begin a new week. My goal for next days is to go through my lockers and see what I will take to interior bloggers flea market with me. At least there are a few lights which are ready for recycling. Hope to see you there! You can find the happening from Facebook >


 1. Ihanan valoisat kuvat ja mikä sunnuntai fiilistely karvakaverilla ♥ Ihanaa päivää 🙂

  • Kaisa NHWY

   7 April

   Kiitos Jenni! 🙂 Hehe, joo todellakin, itse fiilistelyn maisteri näyttää mallia.

 2. vivi

  24 March

  Oi miten ihana siilityyny! Varmaan tulee hyvälle tuulelle kun tuota katselee 🙂

  • Kaisa NHWY

   7 April

   Se on kyllä järkyttävän söpö pienokainen. 🙂

 3. Ei vitsit miten suloinen siilityyny! Mistä olet löytänyt?

  • Kaisa NHWY

   7 April

   Se löytyi Ellokselta ja oli vielä melko huokeakin. 🙂

 4. piipadoo

  24 March

  Hyvältä näyttää kollaasi! Minä rahtasin eilen kassikaupalla tavaroita kirpputorille, jotenkin aina niin terapeuttista saada kaappeja tyhjemmäksi! Harmi, että etäisyyden vuoksi tuo ensi viikonlopun kirppis jää minulta väliin vai sittenkin onneksi, ettei pääse heti uudestaan täyttämään niitä tyhjennettyjä kaappeja! 😉
  Aurinkoista viikkoa!

  -piia

  • Kaisa NHWY

   7 April

   Se on tosi terapeuttista ja puhdistavaa! Ihana oli tulla takaisin kotiin niin paljon pienemmän tavaramäärän kanssa. Ja voi että, miten ihania pöytiä oli kaikilla, olisin voinu ostaa muilta myyjiltä vaikka ja mitä! Onneksi maltoin mieleni. 🙂

 5. MIIU

  24 March

  Makkarin seinälamppu <3 <3 <3

 6. Anonymous

  26 March

  Uutena lukijana kysyisin, mistä ovat nuo ekan kuvan maljakot? 🙂

  • Kaisa NHWY

   7 April

   Nuista vaan itse asiassa tuon pienin on maljakko, sen alkuperää en muista enää, mutta nuo neonkynttilänjalat löytyivät Design Torgetilta.

 7. Anonymous

  28 March

  Mistä valkoinen pöytä on? Kiitos vastauksestasi 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *