Mietin pitkään laittavani keittiön lyhykäiselle seinänpätkälle tapettia, mutta toisin kävi. Kiinnittelin siihen mustia teippipalloja, jotka ovat kätevästi irrotettavissa seuraavan inspiraatiopuuskan iskiessä. Maalasin lisäksi muutaman molluskan kullanvärisellä akryylimaalilla, tuomaan vähän pehmeyttä kokonaisuuteen.

Pallot olisi voinut tuunata itsekin (äh, nyt kun mietin, niin semmoista liitutauluteippipapruahan mulla olis ollutkin) tai ne olisi voinut tietenkin myös maalata. Halusin kuitenkin päästä helpolla ja ostin valmiin paketin Ferm Livingin tarroja. Kartoituksen tuloksena huomasin, että myös Etsyssä on myynnissä monenmoisia ja värisiä teippipalloja, -sulkia, -sydämiä, -kolmiota, -ristejä ja -tähtösiä. Osumia löytyy mm. hakusanalla polka dot decal. Erityisesti pisti silmään valikoima myyjältä TheLovelyWall, jonka teipeistä nostin muutamia suosikkeja alla olevaan kollaasiin:

I was just about to glue some wall paper to my small kitchen wall but finally just ended up putting some stickers on it. These black polka dots are from Ferm Living collection but you can find some really cool ones also from Etsy. The stickers in the collage above are all from TheLovelyWall shop.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *