WATER GREEN + NATURAL WOOD

Elloksen tilauksen toinen osa saapui muutama päivä sitten lähikauppaan ja kotona paketista paljastui pieni pyöreä palli. Pieni vedenvihreä palleroinen, joka löysi paikkansa sohvan edestä. Tarkoituksena oli joskus muinoin täydentää muuton yhteydessä hankittua Adean sohvapalaa saman sarjan rahiosalla, mutta nuukuuksissani olen liuttanut sen hankintaa jo puolitoista vuotta. Uusi minijakkara käy hyvästä korvikkeesta, vaikka eihän tämä tietenkään kaavailemaani laiskanlinnaa kokonaisuudesta muodosta.

Eikait sitten muuta kuin ihan mahtavaa viikonloppua ja ihanata ystävänpäivää! Täällä on ohjelmassa kaverin ja kaverin lapsosten yövierailua ja tarkoituksena olis myös yllätys yllätys – askarrella, väkerrellä ja vähä muistaa valokuvatakin. Suunnitelmia on taas huomattavasti enemmän kuin aikaa. Voisin mm. ikuistaa tänne viimeisimmät kirppislöydökset, jotka kerkesin tekemään lauantain Kattilahallin reissun jälkeen kierrätyskeskuksesta. Yksi niistä oli taasen jo Instassa, mutta muutama muu odottaa vielä vakan alla. Ja tietty voisi ottaa pallikuvia vähän kauempaa, jotta pystyisitte hahmottamaan paremmin olkkarin uuden kokonaisuuden.

Ja vielä vinkkivitonen: tänä iltana alkaa yhdeksältä Neulojien yö, joka on sekä verkkokaupoissa että kivijalkaputiikeissa tapahtuva häppeninki. En ole ennen tämmösestä kuullutkaan, mutta nyt täytynee olla linjoilla nuihin aikoihin mojovien lankatarjousten toivossa.

The second part of my Ellos order arrived a few days ago, a water green small round stool who found it’s place in front of the sofa. Happy Valentine’s Day everybody! 🙂


 1. Johanna

  14 February

  Kaunis jakkara 🙂 Mukavaa ystävänpäivää

 2. Roosa

  14 February

  oi, todella söpö!

 3. Tanja

  14 February

  Neulojien yötä meinasin itsekin seurata, tosin se kamppailee nyt pahasti Netflixin kanssa, kun sinne on tullut tänään lempparisarjamme toinen tuotantokausi. Valintoja valintoja!

  • Kaisa NHWY

   14 February

   Ehdotus: netflixi pyörimään ja neulojien yö läppärille viereen?

 4. Anonymous

  14 February

  Hei, olen tekemässä synttärikutsua ja haluaisin tiedustella fontin nimeä, jota olet käyttänyt ylhäällä otsikossasi eli blogin nimessä? Kiitos jo etukäteen ja hyvää ystävänpäivää! 🙂

  Marjaana

  • Kaisa NHWY

   14 February

   Moikka! Kyseessä on Emily Limen fontti Bombshell Pro. Mukavia askarteluhetkiä!

 5. emmi.

  14 February

  Ihana jakkara! Hirmu söpö 🙂 mulla on menossa blogissa arvonta, käyhän kurkkaamassa 🙂

 6. Söpöin palli mitä olen vähään aikaan nähnyt! 😀 Siis oikeasti tosi nätti!

 7. Annika

  15 February

  Ihan super-söpö! Alkoi kiinnostaa omaan kotiinkin, sillä meillä olohuoneessa kun on väripilkkuna tuonvärinen seinä… 😉

 8. Kaisa

  17 February

  Voi miten ihana jakkara! Tekisi melkein mieli ostaa itsellekin, vaikka tuo väri ei nyt ehkä ihan mene meidän sisustuksen kanssa yksiin. Mutta niiiin söpö tuo on! 😀

  • Kaisa NHWY

   11 March

   :-)) Huh, onneksi väri sopi meille, koska en voinu vastustaa.

 9. siis aivan y l i s ö p ö !

 10. Tiako

  1 March

  Mitä olet ollut mieltä näistä Elloksen huonekaluista? Ovatko vastanneet odotuksia?
  Elloksella olisi meinaa yksi lipasto mitä himoitsen..:) Mutta tekstiilien suhteen olen useamman kerran joutunut pettymään, joten mietityttää sen lipastonkin kohtalo.

  • Kaisa NHWY

   11 March

   Ovat kyllä vastanneet. Odotukset eivät tosin ole olleet kovin korkealla alhaisesta hinnasta johtuen, joten siihen peilaten olen ollut oikein tyytyväinen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *