PAPER SHOP OPENING

Kävin eilen hypeltämässä kauniita kortteja ja lahjakääreitä Papershopin uuden myymälän avajaisissa, johon sain etanapostilla kutsukortin käsinkirjoitetussa kuoressa. Tuntui aivan erilailla henkilökohtaiselta kaiken sähköpostitulvan keskellä! Liikkeessä huseerasi niin herttainen yrittäjäparivaljakko, josta paistoi oman putiikin tuoma onni pitkän matkan päähän.

Tykkään siitä, että Helsinkiin avautuu tämänkaltaisia pieniä kauniita liikkeitä, kun tuntuu, että useimmiten joutuu lähteä merta edemmäs shoppailemaan vastaavaa. Tai itse asiassa myymälä taisi vain muuttaa paremmalle sijainnille Fredrikinkadulle, mutta syystä tai toisesta tämä putiikki oli minulle uusi tuttavuus. Mitenköhän en ollutkaan törmännyt tähän aiemmin!

Oisin voinut napata mukaani yhtä sun toista, mutta hillitsin himoni ja valitsin vain yhden lompakkoystävällisen lahjapaperin (3,50 €), jonka ajattelin kehystää julisteeksi. Se on tuo kultavalkopalloinen mintunvihreä, joka näkyy neljännessä kuvassa. Tuolla oli monta muutakin seinälle kelpaavaa paperia, eli jos haluaa tinkiä taidebudjetissa, niin kannattaa käydä tsekkaamassa valikoima.

Yesterday I went to the opening of the new Papershop in Helsinki. I got a invitation card via snail mail with a hand-written envelope. It felt so personal in the middle of the daily e-mail flood! The selection includes beautiful cards, art prints and gift wrap papers – I could have easily bought many of them but managed to buy only one paper sheet (the mint one the 4th picture).


 1. Ääh. voi miten ihania juttuja! Juuri sellaisia herkkuja, joita voisi ostaa kaapit täyteen. 🙂

 2. Voi että sentään miten ihana kauppa! 🙂 Tällaisia kuvia nähdessä tulee vähän haikea fiilis kun täällä länsirannikolla ei kaltaisia ole, ja tuskin on edes tulossa, nyyh! Oikein mukavata perjantaipäivää ja tulevaa viikonloppua sinne!

  • Kaisa NHWY

   12 February

   Joo tuo on kyllä vähän sääli, että nämä pesiytyy aina tänne etelään. Putiikilla näyttää olevan myös verkkokauppa, mutta ainahan se on ihan eri päästä hypistelemään kortteja ja papruja livenä.

 3. Tanja

  7 February

  Onpas himottavan näköinen kauppa. En ole tästä koskaan ennen kuullutkaan.

  • Kaisa NHWY

   12 February

   Mullekin oli uus tuttavuus, vaikka olivat olleet jo aikaisemminkin Helsingissä.

 4. Apuva, siellä on niin monta ihanaa juttua! 🙂

  • Kaisa NHWY

   12 February

   Nii on! :)) Oli kyllä melkonen karkkikauppa.

 5. Anonymous

  7 February

  Hei, mistä teidän kaunis olohuoneen matto on?

  • Kaisa NHWY

   12 February

   Moikka! House Doctorin mallistoa ja Tukholman Pubista ostettu.

 6. piipadoo

  7 February

  Voi hitsit kuinka inspiroivan näköistä. Pääsispä pian käymään!

  -Paula

 7. Nova Melina

  7 February

  Ai se olit sinä, joka siinä kauniina hääräsi pöydän ympärillä. Ajattelinkin, että varmaan joku bloggari säkin oot kun kuvia napsit. Oli kyllä ihana kauppa! 🙂

  • Kaisa NHWY

   12 February

   :)) Kiva, kun tulit kommentoimaan! Poukkelehdin parikin kertaa sun ohi siellä, jäit kans mieleen.

 8. wikke

  7 February

  hei huippua että se on nyt auki! Pitää huomenna piipahtaa 🙂

 9. meinaaja

  8 February

  Verkkokauppa auki, pliiiiis 🙂

  • Kaisa NHWY

   12 February

   :)) Verkkokauppa onkin jo auki (osoite alla olevassa kommentissa).

 10. Anonymous

  8 February

  Verkkokauppa on auki: papershop.fi

Your email address will not be published. Required fields are marked *