Kävin eilen hypeltämässä kauniita kortteja ja lahjakääreitä Papershopin uuden myymälän avajaisissa, johon sain etanapostilla kutsukortin käsinkirjoitetussa kuoressa. Tuntui aivan erilailla henkilökohtaiselta kaiken sähköpostitulvan keskellä! Liikkeessä huseerasi niin herttainen yrittäjäparivaljakko, josta paistoi oman putiikin tuoma onni pitkän matkan päähän.

Tykkään siitä, että Helsinkiin avautuu tämänkaltaisia pieniä kauniita liikkeitä, kun tuntuu, että useimmiten joutuu lähteä merta edemmäs shoppailemaan vastaavaa. Tai itse asiassa myymälä taisi vain muuttaa paremmalle sijainnille Fredrikinkadulle, mutta syystä tai toisesta tämä putiikki oli minulle uusi tuttavuus. Mitenköhän en ollutkaan törmännyt tähän aiemmin!

Oisin voinut napata mukaani yhtä sun toista, mutta hillitsin himoni ja valitsin vain yhden lompakkoystävällisen lahjapaperin (3,50 €), jonka ajattelin kehystää julisteeksi. Se on tuo kultavalkopalloinen mintunvihreä, joka näkyy neljännessä kuvassa. Tuolla oli monta muutakin seinälle kelpaavaa paperia, eli jos haluaa tinkiä taidebudjetissa, niin kannattaa käydä tsekkaamassa valikoima.

Yesterday I went to the opening of the new Papershop in Helsinki. I got a invitation card via snail mail with a hand-written envelope. It felt so personal in the middle of the daily e-mail flood! The selection includes beautiful cards, art prints and gift wrap papers – I could have easily bought many of them but managed to buy only one paper sheet (the mint one the 4th picture).

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *