READING

KATTILAHALLIN KIRPPIS – NEW FLEA MARKET IN H...

KATTILAHALLIN KIRPPIS – NEW FLEA MARKET IN HELSINKI

Helsingin Suvilahdessa aukesi eilen perinteinen kirpputori, josta on povattu monien ikävöimän Valtterin manttelinperijää. Ihan mahtavaa, että saatiin viimein jotakin korvaavaa tilalle! Ainoa vain, että tilat olivat auttamattomasti liian pienet tapahtuman suosioon nähden – itse jonotin (ihan jäässä) reilun vartin sisääpääsyä, vaikka saavuin paikalle vasta kahden jälkeen iltapäivällä. Tapahtuman Facebook-sivuilta vakoilin, että pahimmoilleen jonossa oli tönötetty jopa tunti. Nauratti, kun yksi ohikulkija tuli kyselemään jonoon, että “mitäs ihmettä tuolla tapahtuu?”. Siellä on kirppari. “Kirppari? Ahaa.” 😀 Ihan posketon jonotusaika, mutta ymmärrän toki, että järjestyksen kannalta tämä oli välttämätöntä.

Olen ollut itse kerran myymässä Kattilahallin kirpparilla, tosin silloin Kallioliikkeen järjestämässä ilmaistapahtumassa. Homma näytti toimivan samalla logiikalla eli viltin päältä lattialta (ellet itse ollut tuonut paikalle pöytää/rekkiä). Paikalla oli mukavia myyjiä ja oikein kelpo tavaraa! Tein pari mahtilöytöä, nimittäin käyttämättömät Vagabondin nilkkurit kympillä ja nuo söpöt tikkarikorvikset kahdelta mahdottoman taitavalta askartelipaskartelilta. Tunsin suoranaista sielunsiskoutta heidän kanssaan, kun he kertoivat vinksahtaneesta intohimostaan pikkutarkkaa näpertelyä kohtaan. Romulla ei ole vielä verkkokauppaa (laittakaa ihmeessä pystyyn!), mutta koruja voi tiedustella heidän FB-sivuiltaan. Allekirjoittaneen Instagrammista löytyy lisää kuvia eilisistä löydöistä.

Kirpputori järjestetään seuraavan kerran 30. maaliskuuta osoitteessa Sörnäisten rantatie 22.

A new traditional flea market opened yesterday in Suvilahti. The space in Kattilahalli was much too small in relation to the popularity of the event but the sellers were nice and you could do some really nice findings there (like those lovely candy earrings). The flea market at Kattilahalli (Sörnäisten rantatie 22) will be open next time 30th of March.


 1. Onpas kivan näköinen paikka! Ja voi mitä herkkukorviksia. 🙂

  • Kaisa NHWY

   12 February

   No nuo oli kyllä melkosia herkkupaloja! Ois tehny mieli haalia useammatkin!

 2. Juulia

  10 February

  Laitoin sulle sähköpostia! 🙂

 3. Hanna

  10 February

  Joo, mä jonotin 50 minuuttia tonne. Tulin paikalle ihan vähän ennen 12 ja silloin jono oli varmaan kilometrin mittainen. Onneksi tein kuitenkin löytöjä myös 🙂 Vähän olis harmittanut, jos tollaisen jonotuksen jälkeen ei edes löydä mitään. Kaikkea en kyllä jaksanut kunnolla tonkia läpi kun tungosta oli niin paljon, enpä muista nähneeni esim. noita sun kenkiäkään, jotka varmaan olis herättänyt huomioni. Kallioliikkeen kirppiksillä on kyllä aina voinut luottaa siihen, että löytyy paljon mieluisia juttuja ja sama homma näyttää nyt olevan tälläkin kirppiksellä 🙂

  • Kaisa NHWY

   12 February

   Apua, tuo on kyllä jo vaatinu hermoja… Joo sama, vähän vei väentungos kaivamisintoa, vaikka olinkin siellä vähän myöhäsempään. Kallioliikkeen kirpparit on mun lemppareita!

 4. Anonymous

  10 February

  oliko siellä sitten paljonkin uutta tavaraa myynnissä, kuten noita koruja ja kasseja? oliko kunnon kirpistavaraa eli ihmisten vanhoja tavaroita?

  • Kaisa NHWY

   12 February

   Ei ollu paljon uutta (tai paremminki itsetehtyä), suurin osa oli ihan perinteistä kirppismeininkiä. Tapahtuman Facebook-sivuilla näytti olevan mainintan muutaman pöydän rajatusta paikkamyynnistä pienille käsityöläisille.

 5. Anonymous

  10 February

  Uu, hienoja kuvia! Oliko hinnat muuttunut kirppistuotteissa paljon kallio liikkeen kirppareihin verrattuna?

  ( Noi kassit muuten on groovinkin (groovink.com) painamia ja printit tässä yhen Anna Aleksandra Salmen suunnittelemia! )

  • Kaisa NHWY

   12 February

   Mun mielestä oli kyllä tosi paljon sama meno ku Kallioliikkeen kirppareilla. 🙂 Ja kiitos linkistä!

 6. Mysterious M

  10 February

  Minä ajelin eilen ohi siitä neljän jälkeen ja ihmettelinkin sitä, että milloinkas tuohon on kirppari noussut. Kiitos tiedoista, mikäli haluaisi mennä myymään.
  Tiedätkö millaiset parkkipaikkamahdollisuudet siellä on?
  Blogissani on muuten ystävänpäiväarvonta meneillään ja palkintona meikkejä.

  • Kaisa NHWY

   12 February

   Mun mielestä auton sai kyllä tosi hyvin, eli siitä iso plussa!

Your email address will not be published. Required fields are marked *