Pictures: Society6

Riikka vinkkasi julistekauppana tunnetun Society6:n valikoimien laajentuneen kelloihin, joten tämä ilouutinen piti tulla jakamaan myös tänne. Meillä ei ainakaan vielä ole seinäkelloa, joten yhdelle löytyisi hyvin tilaa. Ihan pienoinen valinnanvaikeus! Mikä näistä on teistä hauskin?

Taustakuvia löytyy satoja, eli valitsin tähän kollaasiin vain todella pienen murto-osan valikoimasta. Kehyksen (puu/musta/valkoinen) ja viisarien (musta/valkoinen) värin voi lisäksi valita itse. Koko valikoima löytyy täältä ja koska siinä ei jostakin syystä näy ylläolevat Riikan kellot, niin niitä pääsee kattelemaan tästä.

Society6 has enlarged their selection to wall clocks! How cool are these?! We don’t yet have a clock so I could easily see one of these in our living room wall. So difficult to choose just one! Which of these you find the most beautiful?

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *