Täällä on käynnissä hirveä vimma tehdä olkkarin sisustukseen muutoksia. Aloitin myllerryksen jo aikainsa roikkuneesta pallolampusta ja vaihdoin tilalle alimmassa kuvassa näkyvän kirppislöydon viime kesältä (maksoi muistaakseni viisi euroa). Roikkuvat timantit tuovat ruokapöytään tunnelmaa ja vanha kapistus on jotenkin kauniisti romuinen.

Voisi kuvitella, että luonnonvalon lisääntyessä tekisi mieli lisätä värejä sisustukseen, mutta jostakin syystä nyt himottaa kaikki seesteisen rosoinen. Kävin arkistoista vanhoja olkkarikuvia läpi ja niissäkin eniten miellyttää silmää ne värittömimmät vaihtoehdot.

Ja ompa vaan ihanaa, kun tuli pieni kerros lunta maahan! Jotenkin hyvä sunnuntaifiilis, kun ikkunoista kajasti pitkästä aikaa kirkasta luonnonvaloa sisään. Illan ohjelmassa on vielä tortillalettujen käärimistä ja parin keskeneräisen projektin kanssa räpeltelyä. Rattoisaa sunnuntain jatkoa!

I have a huge need to do some changes in our living room interior. You’d think that when natural light increases you’d also want some more colors but no, for some reason I like rough and colorless interiors most at the moment. I started changes from our simple light bulb which was replaced by that diamond light (5 € find from flea market).

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *