Pictures: Lile Sadi

Tämä postaus piti vielä eilen yön pikkutunteina koostaa, sillä silmät kirkastuivat ihastuksesta, kun päädyin erinäisten liikkujen kautta Lile Sadin verkkosivuille. Tuotteiden takaa löytyvät saksalaiset Smutnyn sisarukset Dinah ja Sarah, joiden designit ja stailaukset tekivät tähän surffaajaan vaikutuksen ensi puraisulla.

Tuo karhutapetti olisi kuin luotu maalaamieni tyynynpäällisten kaveriksi tai vaihtoehtoisesti voisin liimata rullallisen kettua keittiöön. Ja tuo alimman kuvan leikkuulauta! Oi että. Lile Sadin verkkosivujen mukaan tuotteita myy Suomessa tamperelainen Design Box ja Photowall. Tyttöjen oma putiikki löytyy myös Etsystä.

I came across the most lovely web page last night called Lile Sadi. Two German designers, Dinah and Sarah Smutny, create so beautiful stuff that I could basically clear their Etsy store.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *