READING

GRANDMA’S WITH PATATAS BRAVAS

GRANDMA’S WITH PATATAS BRAVAS

Ootteko te tullu tänne virkkaamaan??

Ei, kun neulomaan ja syömään lohkoperunoita. Meidän mummokerho kokoontui tällä kertaa pienellä kolmen hengen osanottajamäärällä Hakaniemen tunnelmallisessa Cafe Talossa. Lähdin paikan päälle puikot ja sekalainen kasa lankoja kassissa, ilman minkäänlaista ideaa seuraavalle työlle. Olin silti varma, että joku idea mummoillessa irtoaisi ja niinhän siinä kävi, että tuommoiset ylipohkeen jättikirjoneulesukat lähtivät työnalle.

Sain höpöttelyltäni vain ensimmäisen yläresorin valmiiksi, mutta hyvä alku sekin. Kuvissa näkyvät upeat sukat ovat Tiinan käden jälkeä – joku ehkä tunnistikin persoonallisen puikottelutyylin. Itse suunnittelin tekeväni jotakin sekalaista kuviota harmaalla ja eri pastellisävyillä. Kunnon kotivillikset siis!

We had our grandma club meeting yesterday, this time in Cafe Talo which is a nice small restaurant in Hakaniemi, Helsinki. My friend was knitting those beautiful wool socks so I had to start making my own pair.

(Sisäkuva kahvilasta lainattu Cafe Talon kuva-albumista)


 1. Sonja

  9 January

  Ihana tuo teidän mummokerho! 🙂 Ja tosi kivat kuviot nuissa Tiinan sukissa. Mä vielä treenailen ihan perussukkia ja nyt ihmetyttää, että vaikka oon neulonu muuten niin miksi pidin sitä vaikeana? Joku ulkosyntyinen trauma varmaan. 😀

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Eikö ookki! 🙂 Ja niin onki! :–) En tiiä, ihan turhaan oot pitäny. Niin moni pelkää sitä kantapäätä, mutta sekin on ihan helppo, kun saa jujusta kiinni.

 2. Mukava tapa kokoontua 🙂

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Kyllä, sitä nimenomaan. 🙂 Aina yhtä kiva fiilis mummokerhoilun päätteeksi.

 3. sade

  10 January

  Tuollaiset kuvio sukat haluaisin tehdä. Voisi väritellä ruutupaperille kuvion niin siitä olisi sitten helppo katsella mallia… 🙂 Ihana neulontakerho teillä <3

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Kiitos! Joo nuo on niin kivat! Mulla on ensimmäinen sukka jo ihan hyvällä mallilla. 🙂 Ala sääki tekemään!

 4. ///// L A U R A

  10 January

  Hihii 😀 Jo toinen blogi, josta tänään luen, että mummo/kässäkerhossa tulee puhuttua enemmän, kun neulottua. Niin meilläkin usein käy. Parasta seuraa.

  • Kaisa NHWY

   12 January

   :DD Ennemmin sääntö kuin poikkeus. Ai teilläkin on kerho! Ihan paras harrastus. 🙂

 5. Henni Keso

  10 January

  Cafe Talo <3 ja mummokerho rulettaa aina 😉

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Joo oli kyllä tosi kiva paikka. Ja niin rulettaa!! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *