Ootteko te tullu tänne virkkaamaan??

Ei, kun neulomaan ja syömään lohkoperunoita. Meidän mummokerho kokoontui tällä kertaa pienellä kolmen hengen osanottajamäärällä Hakaniemen tunnelmallisessa Cafe Talossa. Lähdin paikan päälle puikot ja sekalainen kasa lankoja kassissa, ilman minkäänlaista ideaa seuraavalle työlle. Olin silti varma, että joku idea mummoillessa irtoaisi ja niinhän siinä kävi, että tuommoiset ylipohkeen jättikirjoneulesukat lähtivät työnalle.

Sain höpöttelyltäni vain ensimmäisen yläresorin valmiiksi, mutta hyvä alku sekin. Kuvissa näkyvät upeat sukat ovat Tiinan käden jälkeä – joku ehkä tunnistikin persoonallisen puikottelutyylin. Itse suunnittelin tekeväni jotakin sekalaista kuviota harmaalla ja eri pastellisävyillä. Kunnon kotivillikset siis!

We had our grandma club meeting yesterday, this time in Cafe Talo which is a nice small restaurant in Hakaniemi, Helsinki. My friend was knitting those beautiful wool socks so I had to start making my own pair.

(Sisäkuva kahvilasta lainattu Cafe Talon kuva-albumista)

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *