FOXY FIREPLACE

Takanreunalle on muuttanut uusi tyyppi, tulitikkulaatikon virkaa hoitava Kettu Repolainen. Tulokas täydentää jo ennestään värikästä robotin, pöllön ja buddhan takanreunaporukkaa. Tänään on ollut päällä erittäin harvoin tavattu siivousinspiraatio ja mm. työhuone on joutunut pyörremyrskyn keskelle. Yksi kuva lähti jo instagramiin ja tarkotus on esitellä organisoinnin tuloksia täällä ensi viikolla. Siihen asti näkemiin ja nautitaan upeasta viikonlopusta!

There’s a new dude hanging out at the edge of our fireplace, called Brer Fox. He has no problem joining in the colorful gang of the owl, the robot and the black buddha. Today I’ve been organizing my home office or maybe better said a crafts room. I will post some photos of that next week! Until then – have a great weekend!


 1. piipadoo

  18 January

  No onpa hää söpö <3

  -piia

 2. Annika

  19 January

  Vooi miten ihana tulokas, täydentää kivasti teidän muutenkin mukavannäköistä takanreunuksen seuruetta <3

 3. Viivi

  19 January

  Eikä miten suloinen repolainen! 😀 Kiva sekalainen seurakunta teillä koristamassa takanreunaa. 🙂 Mulla on täällä kans projekti meneillään, vaatekaappien sisältö lensi sängylle tarkkaan syyniin. Puolesta pitäisi tohtia luopua. :O

  • Kaisa NHWY

   27 January

   Oooh ootpa reipas. Mullekin tuommonen inspiraatio seuraavaksi!

 4. ibb

  19 January

  Love fireplaces…that warm…that special warm

Your email address will not be published. Required fields are marked *