Takanreunalle on muuttanut uusi tyyppi, tulitikkulaatikon virkaa hoitava Kettu Repolainen. Tulokas täydentää jo ennestään värikästä robotin, pöllön ja buddhan takanreunaporukkaa. Tänään on ollut päällä erittäin harvoin tavattu siivousinspiraatio ja mm. työhuone on joutunut pyörremyrskyn keskelle. Yksi kuva lähti jo instagramiin ja tarkotus on esitellä organisoinnin tuloksia täällä ensi viikolla. Siihen asti näkemiin ja nautitaan upeasta viikonlopusta!

There’s a new dude hanging out at the edge of our fireplace, called Brer Fox. He has no problem joining in the colorful gang of the owl, the robot and the black buddha. Today I’ve been organizing my home office or maybe better said a crafts room. I will post some photos of that next week! Until then – have a great weekend!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *