ELLOS SPRING 2014

Elloksen kevään uutuksien joukosta löytyi muutamia aika mukiinmeneviä sisutusjuttuja. Haluaisin kovasti meidän olkkariin pyöreitä muotoja kantikkaiden vastapainoksi ja harkitsen vakavasti kotiuttavani tuon suloisen mintunvihreän rahin eikä sohvapöytäkään ole kokonaan poissa laskuista. Vähänhän se kieltämättä muistuttaa erästä tuttua tanskalaista, mutta no, hintaa on siihen verrattuna noin yksi neljännes.

Suurin haave olisi pyöreä ruokapöytä, mutta olisi aivan järjenvastaista lähteä vaihtamaan vasta pari vuotta vanhaa pöytää. Voisin sen sijaan kokeilla uutta pallokuosista liinaa, jolla saisi kaivattua, vähän keväisempää vaihtelua pellavalle (tällä hetkellä ainoille liinoilleni). Mattopuoli on meillä kunnossa, mutta oli pakko lisätä niitä tuohon litaniaan teille vinkiksi. Oli yllättävän kivoja malleja. Myös Ferm Living on julkaissut aika himottavan kevätmalliston, kannattaa käydä tsekkaamassa.

Some of my favorites from Ellos spring 2014 collection.

* Postaus sisältää mainoslinkkejä / post includes commercial links.


 1. anana

  10 January

  Wautsi, tuossahan on matto meidän makkariin terassin oven eteen… pitääkin mennä katsomaan minkä kokosia nuo on! Luulen että poika tykkäisi noista karhulakanoista vaikka olin kyllä ajatellut että käytetään vain yksivärisiä pellavia… hmm.
  Ihanaa kun pääsee täälläkatsomaan uutuuksia tiivistetysti, eli kiitos ja hyvää viikonloppua 🙂

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Mmm, makkarista terassille, kuulostaa täydelliseltä! 🙂 Määkin olen ihan hurahtanut pellaviin, mutta printtiversiot kyllä houkuttelee kans (kun ovat vähän huokeampiakin). Kiitos samoin sinne ja vielä parempaa alkavaa viikkoa!

 2. Rillirousku

  10 January

  No eläpä! Itekki yllätyin, ku pari päivää sitten kattelin ja omaa inspiraatiopostausta luonnostelin. Jotta katotaanpa kuin paljon samoja suosikkeja löytyykään. 😉

  • Kaisa NHWY

   12 January

   🙂 Sama reaktio täällä. Ja kosolti jäi näidenki lisäksi vielä kaikkea ihanaa, mitä olis voinu lisätä!

 3. HANNA

  10 January

  OI, valloittavia juttuja! Nuo ekan kuvan matot ja tuolta alempaa virkattu peitto pitää hipsiä tarkastamaan Elloksen sivuilta. Ihania ovat!

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Eikö oo! Olin ihan ihmeissäni muutaman tuotteen kohdalla. Kivoja juttuja ja hintatasokin tosi kohtuullinen.

 4. Retromoderni

  10 January

  Meillä on häälahjaksi saatu mummuni virkkaama päiväpeitto jonka värjäsin harmaaksi 4 vuotta sitten.

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Oi varmasti aivan ihana! Miten mahtava häälahja teidän mummulta. <3

 5. norsis

  10 January

  Mä oon kuolannut pitkään sitä erästä tanskalaista sohvapöytää, se olisi niin ihana! Ja sitten näin ton Elloksen. Kauhee kiusaus olisi kyllä ostaa se!!!! Oon niin totaalikyllästynyt meidän nykyiseen hätäratkaisusohvapöytään ja toi kolmijalkainen pyöreä olisi niin söpö!

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Mulla taitaa kiusaus viedä voiton. :–) Tahtoo pyörylän!

 6. Lenore

  10 January

  Mäki bloggasin just tänään Elloksen kevätuutuusihanuuksista! Aivan ihania sävyjä <3 Ja tuo puolikuukuvioinen matto lähti myös tilaukseen!

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Oli kyllä! Kummallisen kivoja. 🙂 Voi se on kyllä söpö ku mikä! Meille tulee ainakin tuo pöytä ja pöytäliina ja.. ja.. tilaus on vielä kesken. 🙂

 7. Sofie

  11 January

  Oijoi, pastellisävyt aina ihastuttavat keväisin! Elloksella on paljon hienouksia, kuvastot ovat yllättänert jo pariin kertaan positiivisesti 🙂

  • Kaisa NHWY

   12 January

   Jotakin ihmeellistä siellä on hankinnassa tapahtunut, kun on näin radikaalisti valikoimaa muutettu. Iso plussa Ellokselle. 🙂

 8. LadyBlue

  11 January

  Pitääkin kurkata Elloksen valikoimat, aika monipuoliselta vaikuttaa!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

 9. Johanna

  13 January

  Elloksella on kyllä hauskoja juttuja, mutta pääkaupunkilainen autoton ihminen ei koskaan voi tilata mitään isompaa, joka pitää sieltä huitsin nevadasta käydä hakemassa… Harmi!

  • Kaisa NHWY

   14 January

   Onko näin!? En olekaan tutkiskellut toimitustapoja vielä, oletin automaattisesti, että kaikki tuotteet saa minne vain Suomeen. Harmi!

 10. Lumo

  13 January

  Kivoja! Tuntuu, että marketit ja postimyyntifirmat ovat panostaneet sisustuspuolen suunnittelijoihin petranneet kokoelmiaan huomattavasti.

  • Kaisa NHWY

   14 January

   Totta! Annokin on nostanut melko lailla Anttila/Kodi1:n profiilia viime vuoden aikana.

Your email address will not be published. Required fields are marked *