Elloksen kevään uutuksien joukosta löytyi muutamia aika mukiinmeneviä sisutusjuttuja. Haluaisin kovasti meidän olkkariin pyöreitä muotoja kantikkaiden vastapainoksi ja harkitsen vakavasti kotiuttavani tuon suloisen mintunvihreän rahin eikä sohvapöytäkään ole kokonaan poissa laskuista. Vähänhän se kieltämättä muistuttaa erästä tuttua tanskalaista, mutta no, hintaa on siihen verrattuna noin yksi neljännes.

Suurin haave olisi pyöreä ruokapöytä, mutta olisi aivan järjenvastaista lähteä vaihtamaan vasta pari vuotta vanhaa pöytää. Voisin sen sijaan kokeilla uutta pallokuosista liinaa, jolla saisi kaivattua, vähän keväisempää vaihtelua pellavalle (tällä hetkellä ainoille liinoilleni). Mattopuoli on meillä kunnossa, mutta oli pakko lisätä niitä tuohon litaniaan teille vinkiksi. Oli yllättävän kivoja malleja. Myös Ferm Living on julkaissut aika himottavan kevätmalliston, kannattaa käydä tsekkaamassa.

Some of my favorites from Ellos spring 2014 collection.

* Postaus sisältää mainoslinkkejä / post includes commercial links.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *