READING

SOMETHING I DID THIS YEAR x 30

SOMETHING I DID THIS YEAR x 30

Tämän vuoden lemppariprojektini taisi olla tuolien pastellimaalaus tai ikuisuuden kestänyt villatakin neulonta (tai lempparia oli itse asiassa enimmäkseen sen valmistuminen). Utelen vielä näin vuoden päätteeksi, mikä teidän mielestä oli näistä mielenkiintoisin?

My favorite project is probably those pastel-painted chairs or the black & white knitted cardigan. What you liked the most?


 1. Taru

  29 December

  Mahtava kooste! Mullakin samanlainen mielessä, mutta herranjestas sulla tää repertuaari on laaja 🙂 Mulla vaan lähinnä pieniä neulomisrojekteja. Oot ollut hurjan aikaansaava. Mun lemppari noista on kyllä toi neuletakki vaikkakin koko setti on hirmuisen ihanaa katseltavaa ja löytyipä yksi työ jonka olin jostain syystä missannut vuoden aikana 😉 Ihanaa alkavaa uutta käsityövuotta <3

  • Kaisa NHWY

   4 January

   Kiitos! Ihanapa oli sinunki vastaava! Sen jo osasin arvatkin. :)) Ja mitä parahinta kässäilyvuotta myös sinne!

 2. Yvonne

  29 December

  Love this post – very inspirational and a nice way to sum up the year. 🙂

  I have gotten better at keeping old cans etc. (instead of recycling them) – but only the ones with nice colours/prints. Your post inspired me to also keep the ugly ones – maybe I could make candles out of them? 🙂

  • Kaisa NHWY

   4 January

   Thanks Yvonne! I’m glad you find it inspiring. And hey, that’s a brilliant idea!! Have to try this year. :–)

 3. Ninnu

  29 December

  Blogisi vuosi on ollut monipuolinen ja mielenkiintoinen ja olen viihtynyt. En pystynyt päättämään mikä postaus olisi ollut mielenkiintoisin, mutta kolme parasta olivat: Wedding invitations ( olen käynyt ihastelemassa kutsuja moneen kertaan ), Wool sock tutorial ( tästä ja aiemmasta sukkaohjeesta on ollut apua ja nyt 20v jälkeen olen saanut tehtyä sukat 🙂 ) sekä Chocolate donuts ( ihan parhaat viemiset ). Unohtamatta Tassumiestä joka voisi puolestani vilahdella vaikka joka postauksessa 😉 Hyvää Uutta Vuotta!

  • Kaisa NHWY

   4 January

   Voi kiitos! Mahtavaa kuulla etenkin tuo sukkaosio! 😀 En ole siis turhaan niitä vääntänyt! Ja totta, ihanat tuoksuvat viemiset ja jos haluaa päästä helpolla, niin käyttää esipaistettuja rinkeleitä ja tekee itse vain koristukset. 🙂

 4. Onpas kiva kooste! Paljon kaikkee mielenkiintoista. Itse en osaa neuloa, mut on ihanaa seurata niitä jotka sen homman osaa. Ja sie oot niin taitava! 🙂 Tuo neuletakki on iha huikee! Mukavaa Uutta Vuotta!

  • Kaisa NHWY

   4 January

   Samoin sinne ja voi kiitos! Mukava kuulla, ettei neulomispostaukset puuduta, vaikket itse puikkoja heiluttelekaan. 🙂

 5. Mira Pesonen

  29 December

  Kivoja ideoita! Ja tykkään myös kuvistasi, olet hyvin säilyttänyt tyylisi. Itse sain inspiraation muutaman työhöni taideprojekteistasi (mm. marble wall art), tosin ne eivät vielä ole ehtineet julkaisuun asti blogissani.
  http://tutaokor.blogspot.fi

  • Kaisa NHWY

   4 January

   Kiitos! 🙂 Mahtava kuulla! Pitääpä tulla kurkkailemaan myöhemminkin, kävin jo kattelemassa ja ihania juttuja oot sinäki tehny!

 6. Tosi kiva kooste!´Mukavaa vuodenvaihdetta 🙂

 7. norsis

  29 December

  Mä rakastan noita sun tekemiä pupuja!!! Ja tuollaisia juustotikkuja “leivoin” kerran piknikille kesällä. Upeita juttuja oot tehnyt! Edelleen hatunnosto takista!

  • Kaisa NHWY

   4 January

   🙂 <3 Kiitos! Nuo juustotikut on mullaki ihan vakio! Tekee aina kauppansa niin hyvin pippaloissa.

 8. Tiinamaria

  29 December

  Olen hypännyt mukaasi vasta syksyllä ja nuo juustotikut olivat minulle ihan uusi juttu. Kuulostavat niin hyviltä, että on pakko pistää korvan taakse tulevia tupareita ajatellen 🙂 Kunhan vain joskus saisi rempan valmiiksi…
  Tuo neuletakki on sellainen, mistä on pakko nostaa hattua! Itse useamman vuoden neuloneena, en vieläkään varmaan uskaltaisi lähteä yrittämään moista, ilman ohjetta. Niin ohjeorientoitunut kun olen 😀

  • Kaisa NHWY

   4 January

   Ne on ihan superhyviä ja superhyperhelppotekoisia. 🙂 Suosittelen! Nyt on kyllä pakko kannustaa kokokeilemaan, on nimittäin niin palkitsevaa saada homma valmiiksi. 🙂 Ja jos ei onnistu, niin sitten voi muuttaa suunnitelmaa, ja tehdä vaikka tyynynpäällisiä. 😉 Itse käytän usein tätä taktiikkaa neuloessani (kuten tuon tietokonesuojankin kanssa, siitä piti tulla muistaakseni tyynyliina, mutta koko oli lopulta väärä).

 9. Rea H

  29 December

  Hienoja juttuja , olet tosi näppärä kyllä, kaunista <3

 10. mira

  29 December

  Jotkut ne vaan osaa. Supertaitava Kaisa!! <3

 11. Rillirousku

  30 December

  Niin ihania on sun kuvat! Niin raikkaita! Kiitos inspiraatiosta, matkin. 😉

 12. littleB

  31 December

  Taitava nainen ja aivan ihania ideoita! <3
  Ihanaista ja inspiroivaa tulevaakin vuotta! <3

 13. Emppu

  1 January

  Kauniita ja kivoja juttuja vaikka kuinka paljon! Kaikkea mukavaa tähän vuoteen sinulle!

  • Kaisa NHWY

   4 January

   Samoin sinne takaisin! 🙂 Toivottavasti tästä uudsta tulee vielä edellistäkin parempi. Ainakin paljon uusia ideoita viriää jo paraikaa vuoden varalle. 🙂

 14. Voi vitsit. Sä olet kyllä puuhaillut vaikka mitä kivaa ja kaunista. 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *