REUSE OF EMPTY JARS – TUNNELMAA TYHJISTÄ LASIPURKEISTA

Olen tänä syksynä hamstrannut sivuun tyhjentyviä lasipurkkeja Pinterestin ideoiden innoittamana. Liottanut saippuavedessä taco-soossien ja marmeladien jämiä ja rapannut irti etikettejä. Ajattelin aluksi värjätä purkit Fancy that -blogissa esitellyn tutoriaalin tapaan, mutta lopulta päädyin vieläkin yksinkertaisempiin koristeluihin. Kuvan purkki sai mokkanarulla kiinnitetyn höyhenen kylkeensä ja muut päätyivät koristamaan ruokapöytää aivan alastomana. Napsin tuosta kattauksesta melko mojovan määrän kuvia, joten todistusaineistoa on luvassa vielä tällä viikolla.

//

I’ve been so inspired by all the mason jar Pinterest ideas that I’ve gathered quite a collection of recycled empty jars for myself this fall. First I thought I’d dye them like in Fancy that blog but I finally ended up doing even simpler decors. You will see the rest of the collection in my upcoming posts.

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *