RELAXING ROUND TWO

Täällä ollaan joulupäivän rääppiäiskalapöydän jälkeisissä pullukkatunnelmissa. Voisin veikata, että jaan tämän olotilan melko monen muun kanssa tällä hetkellä. 🙂 Meidän kahvelivalikoima on sen verran ohut, että jälleen koko välineistö pyöri samalla kertaa pesukoneessa. Onneksi viime kesän juhlista oli jäänyt talteen muutamat kappaleet puisia kertsikoita. Lounas kruunattiin kauniilla joulupukin tuomalla suklaakakkusella, jonka näppärä sukulaistyttömme oli leiponut.

Kippasin juuri isoon mukiin lämmintä glögiä ja Tassumies kuorsaa korituolissaan. Ilta on kerrassaan eteerinen ja haiskahtaa vahvasti neulomiselta.

//

A few pictures from the Christmas Day lunch. The meal was crowned with a beautiful chocolate cake which we got from Santa last night.


 1. Täällä myös rääpitty ja makoillaan masujen viekussa, nenä kiinni hömppäkirjassa. Ihanaa iltaa sinne. Tassulle silityksiä. 🙂

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Kuulostaa täydelliseltä. 🙂 Kiitos samoin!

 2. Aivan ihanat tunnelmat kuvissa!! 🙂 Ja kyllä, olo on ihan ylitsevuotava!! 😀 Ihanaa iltaa 🙂

  • Kaisa NHWY

   25 December

   :—D Kyllä! Hyvä termi tähän olotilaan. Samoin!!

 3. Jonna

  25 December

  Me ollaan syöty jo useampana vuonna ns. jouluruoka vasta näin joulupäivänä, nyt tässä odotellaan iltaespressoa ja lämmitellään saunaa. Neulominen maistuisi kanssa, mutta inspis on jossain hukassa. Mitähän sitä seuraavaksi…

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Aiettä sauna oliski ihana. Aina voi neuloa pupun! Tai sitten vaikka pipon. 🙂 Jotaki nopeasti valmistuvaa voisi olla omalla listalla seuraavaksi.

 4. Hanne

  25 December

  Masu on ihan täynnä täälläkin ja kalaherkkujen syönti janottaa!

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Totta, eikä ihan vähän janotakaan. 😀 Huomasin just!

 5. ibb

  25 December

  Lovely look, hope you enjoyed a lot!

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Thank you, yes we did, I looove different fish foods. 🙂

 6. kaunista! 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *