Täällä ollaan joulupäivän rääppiäiskalapöydän jälkeisissä pullukkatunnelmissa. Voisin veikata, että jaan tämän olotilan melko monen muun kanssa tällä hetkellä. 🙂 Meidän kahvelivalikoima on sen verran ohut, että jälleen koko välineistö pyöri samalla kertaa pesukoneessa. Onneksi viime kesän juhlista oli jäänyt talteen muutamat kappaleet puisia kertsikoita. Lounas kruunattiin kauniilla joulupukin tuomalla suklaakakkusella, jonka näppärä sukulaistyttömme oli leiponut.

Kippasin juuri isoon mukiin lämmintä glögiä ja Tassumies kuorsaa korituolissaan. Ilta on kerrassaan eteerinen ja haiskahtaa vahvasti neulomiselta.

//

A few pictures from the Christmas Day lunch. The meal was crowned with a beautiful chocolate cake which we got from Santa last night.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *