READING

MERRY CHRISTMAS FROM OUR FAMILY

MERRY CHRISTMAS FROM OUR FAMILY

Ihanaa joulua sinne koko meidän perheeltä! Kuvien miesedustus rajoittuu tällä kertaa tassulliseen karjuun, joka on selvästi toista lajinsa edustajaa kameraystävällisempi tapaus. Kiitos kuluneesta, ensimmäisestä kokonaisesta blogivuodesta! Kiitos jokaiselle, joka on joskus jaksanut naputella kommentin postaukseni perään – se on paras palkka, mitä tästä aikaavievästä harrastuksesta voi saada. Tuntea, että siellä ruudun toisella puolella on joku, jonka kanssa voin jakaa ajatukseni ja ideani. Kommenttien perusteella siellä on monta, joita on paiskattu samanlaisella huumorintajulla – osalla on yksi yhteen samoja ajatuksia elämästä ylipäätään. Välillä olen nauranut ääneen ja toisena päivänä saanut lohtua oman arkeni keskelle.

En tiedä huomasiko joku, mutta alkusyksystä bloggausintoni oli lähes mennyttä. Ensimmäisen kerran mietin vakavissani koko homman lopettamista ja pyörittelin mielessäni harrastuksen hyviä ja huonoja puolia. Muistan, kuinka istuin Peetan kanssa Manalassa pizzalla ja kerroin tästä orastavasta ahdistuksestani. En ollut varma, mikä on oma paikkani kaikkien toinen toistaan upeampien blogien joukossa. Suuri rakkaus valokuvaamiseen taisi olla oljenkorteni, joka auttoi tämän suvantovaiheen yli (näitä taitaa tulla aika ajoin yhdelle jos sun toiselle?).

Opin viimein ottamaan kohtuullisia kuvia keinovalossa. Se jos joku on Suomessa asuvalle bloggaajalle oikea riemuvoitto. Ihan viimetöikseni ostin uuden kameranrungon ja olen myyty. Odotan seuraavaa blogivuotta hirveällä innolla, toivon mukaan pystyn välineurheilemaan tänne entistä tasokkaampia kuvia ja tunnelmia.

Toivottavasti teille tulee lämmin ja tunnelmallinen joulu! Tai vaihtoehtoisesti jäätävän hyvä, kuten ystäväni Sanna meidän perheelle kortissa toivottaa. Nautitaan joutenolosta, vedetään villasukat jalkaan ja lasketaan kaloreita seuraavan kerran tammikuussa.

//

The warmest Christmas wishes to you and your family!


 1. PunainenTupa

  23 December

  Kiitos.

  Hyvää Joulua myös Sinulle ja perheellesi. Kauniit kuvat.

  • Kaisa NHWY

   23 December

   Kiitos. <3 Samoin sinne!

  • Anonymous

   23 December

   Ihanaa joulua! Löysin blogisi tänä syksynä ja entisenä Oululaisena sekä kissojen ystävänä sitä on ollut todella mielenkiintoista seurata. Tassumies on upea! Tietysti kauniit kuvat ja silmää miellyttävä sisustus ovat myös pitäneet mielenkiintoa yllä 🙂 onnea tulevaan vuoteen!

   Krisse

  • Kaisa NHWY

   23 December

   Kiva kun jätit puumerkkisi! 🙂 Kiitos samoin ja onnea sinnekin ensi vuodelle! <3 Hassua, että kohta päiväykseen kirjoitetaan 2014.

 2. Daliya

  23 December

  Kaunista joulua teille <3

 3. Anne

  23 December

  Oikein hyvää joulua!

 4. Nipsu

  23 December

  Kiitos Kaisa sinulle blogistasi!
  Se on parilla sanalla kaunis ja inspiroiva. Olen onnellinen uudelleen löytämästäsi kutomisinnostasi, sinun käsistäsi on tullut paljon uutta ja ihanaa!
  Mieleen ovat jääneet myös inspiroivat kattauksesi.
  Rauhallista joulunaikaa ja onnea&iloa koko poppoolle ensi vuodelle!

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Kiitos itsellesi kauniista kommenteista! <3 Samoin sinne, tunnelmallista joulua ja onnea uuteen vuoteen. 🙂

 5. Anonymous

  23 December

  Parasta Joulua ja Vuotta 2014!

 6. Hyvin menee mutta menkööt!

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Hyvin ja ikävien asioiden vaakakuppi on onneksi hyviin päin kallellaan. 🙂

 7. Pinja

  23 December

  Vaude mitkä kynnet! Hyvää joulua <3

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Kiitos! Pitkästä aikaa innostuin lakkaushommiin. 🙂 Samoin sinne! <3

 8. eilen tein

  23 December

  Ihanaa joulua Kaisa!
  Mulla ainaski vaihtelee tuo into kovastikin blogijuttuihin…Välillä on kausia että kaikki vapaa aika menee joko omaan blogaamiseen tai muiden blogien lukemiseen, ja välillä ei meinaa saada mitenkään aikaiseksi…Ainakin mulla tämä blogaaminen on vähän tämmönen elämäntapa…että kaippa se into menee sitten samalla lailla aaltoillen, kuin kaikki muutkin asiat elämässä. En tiiä. Mutta sitä vaan, että älä silti lopeta, koska oot ihana, samoin kuin tämä blogi 🙂
  Nauti nauti!!

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Kiitos <3! Tuo on kyllä niin totta, ei tässä muidenkaan asioiden suhteen mieli pysy kokoajan tasapainossa. 😉 Naatitaan molemmat!

 9. rocky road lily

  23 December

  Hihii, enpäs arvannut jäätäviä toivotuksia tehdessäni, että kortista tulee julkkis. 🙂 Ihan jäätävän kaunis muuten olet tuossa Tassunrutistuskuvassa, kännykän newsfeedistä katoin, että mikäs fashionkuvasto siellä vilahti. 🙂 Ihanat joulut teille! <3

  • Kaisa NHWY

   25 December

   😀 Oli niin hauska kortti, että en malttanu olla kuvailematta. Ja voeee, vai fashionkuvasto.. 😀 Se on realismista aika kaukana. 😉 Propsit Dakelle onnistuneesta kuvasta. Hyvät joulut vielä tätäkin kautta. <3

 10. Ihanaa joulua! 🙂

 11. Kiitos blogista, mielestäni se on yksi tyylikkäimmistä ja ulkoasultaan ehkä kaikkein mielenkiintoisin, vähän erilainen kuin muut 🙂 Ihanaa joulunaikaa!

  • Kaisa NHWY

   25 December

   <3. Olipa ihanasti sanottu, kiitos. Samoin sinne, rauhallisia pyhiä ja onnea vuoteen 2014!

 12. Voi te ihanat! Mukavaa joulun aikaa sinne. Ja onneksi Peetan kanssa juttelu selvensi asioita, sä et saa lopettaa. <3

  • Kaisa NHWY

   25 December

   Samoin koko teidän perheelle! 🙂 Kiitos, ihanasti sanottu. <3

Your email address will not be published. Required fields are marked *