Ihanaa joulua sinne koko meidän perheeltä! Kuvien miesedustus rajoittuu tällä kertaa tassulliseen karjuun, joka on selvästi toista lajinsa edustajaa kameraystävällisempi tapaus. Kiitos kuluneesta, ensimmäisestä kokonaisesta blogivuodesta! Kiitos jokaiselle, joka on joskus jaksanut naputella kommentin postaukseni perään – se on paras palkka, mitä tästä aikaavievästä harrastuksesta voi saada. Tuntea, että siellä ruudun toisella puolella on joku, jonka kanssa voin jakaa ajatukseni ja ideani. Kommenttien perusteella siellä on monta, joita on paiskattu samanlaisella huumorintajulla – osalla on yksi yhteen samoja ajatuksia elämästä ylipäätään. Välillä olen nauranut ääneen ja toisena päivänä saanut lohtua oman arkeni keskelle.

En tiedä huomasiko joku, mutta alkusyksystä bloggausintoni oli lähes mennyttä. Ensimmäisen kerran mietin vakavissani koko homman lopettamista ja pyörittelin mielessäni harrastuksen hyviä ja huonoja puolia. Muistan, kuinka istuin Peetan kanssa Manalassa pizzalla ja kerroin tästä orastavasta ahdistuksestani. En ollut varma, mikä on oma paikkani kaikkien toinen toistaan upeampien blogien joukossa. Suuri rakkaus valokuvaamiseen taisi olla oljenkorteni, joka auttoi tämän suvantovaiheen yli (näitä taitaa tulla aika ajoin yhdelle jos sun toiselle?).

Opin viimein ottamaan kohtuullisia kuvia keinovalossa. Se jos joku on Suomessa asuvalle bloggaajalle oikea riemuvoitto. Ihan viimetöikseni ostin uuden kameranrungon ja olen myyty. Odotan seuraavaa blogivuotta hirveällä innolla, toivon mukaan pystyn välineurheilemaan tänne entistä tasokkaampia kuvia ja tunnelmia.

Toivottavasti teille tulee lämmin ja tunnelmallinen joulu! Tai vaihtoehtoisesti jäätävän hyvä, kuten ystäväni Sanna meidän perheelle kortissa toivottaa. Nautitaan joutenolosta, vedetään villasukat jalkaan ja lasketaan kaloreita seuraavan kerran tammikuussa.

//

The warmest Christmas wishes to you and your family!

26 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *