Tänään on ensimmäistä kertaa ihan jouluolo. Sunnuntaiaamun tunnelma on pysähtyneen seesteinen ja kauppalistalta löytyy koko liuta erilaisia mereneläviä. Meidän vastuulla on aaton kalapöydän antimet, joten tänään tai viimeistään huomenna täytyy operoida kraavi- ja valkosipulismetanalohi maustumaan.

Olen fiilistellyt jouluaamun varpusta Youtubesta jo ties kuinka monta kertaa. Johanna Kurkelan tulkinta on niin kaunis, etten taida kyllästyä siihen koskaan. Tulkoon joulu on toinen lemppari, jonka raskaampi versio on mukavaa vaihtelua perinteisille sovituksille. Korkeat naisäänet ja Vesa-Matti Loiri ovat pääseet puolestaan henkilökohtaiselle boikottilistalle. Mikä tai mitkä kappaleet tuovat teille joulumielen?

PS. Kuvien piparitalon arkkitehtuurista on vastannut Oulun ystäväni Hennis. 🙂

//

I got a real Christmas mood for the first time this morning. It is so absolutely peaceful and calm here that even the green grass outside can’t make the feeling disappear. I’ve been listening to my favorite Christmas songs which are Varpunen jouluaamuna by Johanna Kurkela and Tulkoon joulu by various Finnish singers. Which Christmas songs you like the most?

PS. The lovely gingerbread house in the pictures is made by my dear friend Hennis. 🙂

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *